موقعی ک پسرم به دنیا اومد اومد ی شب پیشم وایستاد بعد تا دو سه روز هم میومد بهم سر میزد، الان عمل کرده کلیش سنگ داشت، پریشب خونه مادرشوهرم بودن واسه شب یلدا، بعد من با مادرشوهرم قهرم و طبقه بالاشون میشینیم ما نرفتیم خونشون، موقع خدافظی خواهرشوهرم شوهرمو صدا زد که بیا میخام برم بیمارستان خدافظی اینا بعد من دیدم فقط داداششو صدا زد حقیقتا میخاستم برم ولی نرفتم مادر شوهرم به شوهرم گفته زنت نیومد خداحافظی کنه ازش و کلی چرت و پرت پشت سرم گفته بعد دیروز عمل کرده دیشب میخاستم برم بیمارستان پیشش بمونم که گفت زن عموش رفته جاش حالا امروز زنگ زدم ک اگ مرخص نمیشه من امشب برم گوشی و داد به زن عموش ک نه خواهرشوهرش میاد وایمیسته فردا هم مرخص میشه خلاصه هر چی اسرار ک میخام بیام قیافه گرفتن حالا من موندم اگ بیاد خونه مادرشوهرم من چیکار کنم، بدجور هم با مادرشوهرم دعوایی هستیم منو فحش خاهرمادر داد نمیخام حتی ببینمش حالا اگ خودش هم بره پیش دخترش دیگه بدتر الان موندم چیکار کنم😐😐باز میترسم بگن نیومد دیدنش و فلان چیکار کنم بنظرتون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.