2777
2789
عنوان

زن داداشم میخاد جدا کنه

229 بازدید | 17 پست

طبقه بالای خونمون میشینن کسی کار باهاش نداره بابام ومامانم که کلا کاری باش ندارن  من که همش دانشگاهم ی شهر دیگم  دوماهی یبار میام سر بزنم زودم میرم پول اب وگاز برقم بابام میده رفته خونه باباش گیر داده میخاد ازاینجا بره اجاره نشینی نمی دونم چ مرگشه

من زندگیم خیلی خراب شده. دیگه درست نمیشه. میشه یه زندگیه دیگه به من بدید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بره بهتره انجا رااجاره بدید بده پول رهن و اجاره بره تو جیبتون ؟

والا داداش من بااینکه خونه داره انجا را داده اجاره بعد امده طبقه پایین بابام دستورمیده سرو صدانکنید انگار صاحب خونه س 

شاید معذبهبزارین بره هرجور که دوست داره زندگی کنه

معذب چی خونشون جداس میگم طبقه بالا میشینن فقط راهشون یکی با ما

من زندگیم خیلی خراب شده. دیگه درست نمیشه. میشه یه زندگیه دیگه به من بدید؟

وا دوست داره مستقل شه شوهرش 

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993