2777
2789
عنوان

ما طلبکاریم

41 بازدید | 2 پست

رهبری ر ارتباط با زن، ستم تاریخی، ستم برابری می گویند که فرهنگ غربی در مورد زنان باید در موضع مدافع قرار بگیره، باید از خودش دفاع کنه..اما غلبه و سلطه ی سرمایه داری غربی؛ قضیه را به عکس می کنند، آنها می شوند طلبکار..آنها می شوند مدافع حقوق زن به قول خودشان.البته در بین غربی ها هم مسلما انسان های صادق و صالحی هستند که صادقانه حرف می زنند..آنچه من می گویم ، گرایش عمومی فرهنگ و تمدن غربی به زیان زن و علیه زن است..(کتاب زن ، ستم نابرابری، ستم برابری)

امسال هم فرمودند:

دشمنان نظام جمهوری اسلامی خیلی زود فهمیدند که با شیوه‌های سخت‌افزاری نمیشود انقلاب را شکست داد؛ رفتند سراغ شیوه‌های نرم‌افزاری. فهمیدند که با جنگ و بمباران و نیروهای فتنه‌گر و قومیّت‌گرایی و مانند این‌ چیزها ایران اسلامی را نمیتوانند از پا دربیاورند، نمیتوانند به زانو دربیاورند، رفتند سراغ شیوه‌های نرم. شیوه‌های نرم، تبلیغات است، وسوسه‌ها است، بی‌صداقتی‌هایی است که در شعارهایشان وجود دارد که انسان مشاهده میکند: اسم میگذارند، نام میگذارند به عنوان دفاع از زن، به عنوان دفاع از جامعه‌ی زنان، به عنوان دفاع از یک گروه زن، به عنوان دفاع از یک زن؛ ‌به عنوان دفاع از یک زن در یک کشور اغتشاش راه می‌اندازند. از شیوه‌های نرم‌افزاری استفاده میکنند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید