2777
2789
عنوان

زندگی تو شهرخانواده شوهر

154 بازدید | 17 پست

ما شش ساله تو شهرستان ما ک شهر نسبتا کوچیکه زندگی میکنیم(شرط اول خانوادم واس رضایت ازدواجم ب شوهرم این بود ک همینجا بمونیم چون فقط دوتا بچه ایم منو خاهرم)حالا خودم دوست دارم بریم مشهد زندگی کنیم شهرخانواده شوهرم...

ازطرفی هم خانوادم بفهمن ناراحت میشن و همش فاز تنهایی برمیدارن،ینی طوری نیسن ک بگن برو هرجا ک دلت خوشه میگن بری ما تنها میشیم و این حرفا...

نمیدونم چیکارکنم واقعا دوست دارم برم ولی حتی جرات گفتنشو ندارم...

ازطرفیم خب میگم برم دیگ واسه همیشه اس بعد خدای نکرده یکی زنگ بزنه بگه پدرت مادرت چیزیشون شده خیلی غصم میگیره🥺باز میگم مگ همه پیش خانوادن خب ک من اینطوریم...

رفتارخانواده واقعا بی تاثیرنیست من پسرخودم بزرگ شه حق انتخاب میزارم براش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نه نه هزار بار نرو 

غریب کشت می کنن ازت انتظار دارن کاراشون کنی و هیچ کاری واست نمی کنن 

بمون شهر خودت که خانواده ات بچتو بگیرن قهر کردی دعوا کردی مریض شدی کس و کار داشته باشی 

یجوری تظاهر کن مجبورید برید بعد بهشون بگو شما هم میاید اونجا من برم پاتون باز میشه مشهد خیلی خوبه بنظر من من خونهٔ داییم ماهی یک بار میریم

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

۶ساعت

اینکارو نکن 

نرو شهر غریب واقعا پشیمون میشی 

مسیرتونم نزدیک نیست 

شوهرت مرده اندازه تو‌وابسته خانواده نیست چون صبح تا شب سر کاره نمیفهمه تو ولی برا همه کارت از زایمان تا مریضی ساده نیاز به خانوادت داری 

میزی میبینی شوهرت هر هفته خونه مادرشه بعد تورو هر سه ماه به زور میبره واقعاااا سختت میشه پشیمون میشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینکارو نکن نرو شهر غریب واقعا پشیمون میشی مسیرتونم نزدیک نیست شوهرت مرده اندازه تو‌وابسته خانواده ن ...

دقیقا خواستم همینارو بگم

اسی جان هر آدمی واجبه که اول به خودش فکر کنه

به خودت فکر کن خانوادت خوبن خیلیا از این نعمت محرومن مثلا من

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

الانم شوهرم از خانوادش دوره خب اونم آدمه

شوهرت با تو فرق داره 

اون مرده هر وقت دلش بخواد میتونه پاشو بذاره رو گاز بره و بیاد تازه بیشترم سر کاره 

ولی تو اگر دلت تنگ شه هزار تا شرط باید ردیف شه تا ببرتت خانوادتو ببینی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵