ما دستمون خالی ، یعنی زمستونا ی مقدار کارو کاسبی شوهرم شل میشه ، منم چون میدونم اوضاعش چطوریه گفتم نمیخواد کادو بگیری بحاش بریم بیرون برام ی قهوه بگیر ، هر وقت دست و بالت باز شد برام بگیر ، بعد پسرش که از ازدواج اولشه زنگ زده میگه بابا دو میلیون برام بریز میخوام برا مامانم کادو روز مادر بگیرم ، آخه بچه این واسه من که زنشم دارم تو خونش زحمت میکشم با قناعت زندگی میکنم چیزی نگرفته بعد بیاد واسه مامان تو که مچش رو با همسایه طبقه بالایی رو تخت خواب گرفته کادو بگیره
آخه میدونی نفقش رو هر ماه میگیره ولی باز خیلی پول پول میکنه ما هم ی نوزاد شیر خشکی داریم هزینه مای ...
دیگه خانمه میخواد کرم بریزه لابد بچشو فرستاده جلو مهم اینه شوهرت پول نداده اما بچش گناه داره من نمیدونم مبلغ تعیینی برای نفقه بچه چقده اما مطمئنم هزینهها خیییییلی بیشتر از اون مبلغه. کادو برا مادر که هیچی وظیفه همسرت نیس اما تا میتونین اجازه بدین وظایف پدری رو همسرتون به جا بیاره برای پسرش. لطف هم نیس وظیفس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره مامانش خیلی اذیتمون میکنه 🥲 تو بارداری پیرم کرد
هعییی
اخه بگو تو که جدا شدی دیگه چته
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
دیگه خانمه میخواد کرم بریزه لابد بچشو فرستاده جلو مهم اینه شوهرت پول نداده اما بچش گناه داره من نمید ...
والا نفقش رو هر ماه خیلی بیشتر از اون چیزی که دادگاه تعیین کرده میگیره و اینکه من چون با خانواده همسرم قهرم و نمیرم شهرشون به شوهرم بارها گفتم برو بچت رو ببین میگه منم نمیرم تا تو نیای
آخه به زور شوهرم طلاقش داده خیلی اصرار داشته برگرده
اهاا
شهر خودتون هست؟
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
والا نفقش رو هر ماه خیلی بیشتر از اون چیزی که دادگاه تعیین کرده میگیره و اینکه من چون با خانواده همس ...
همسرت خیلی اشتباه میکنه به هرحال اون بچشه نمیتونم درک کنم که بدون شما نخواد ببینتش!! بازم خدا جای حق نشسته. جسارت نمیکنم فقط چون یادم اومد اینو میگم از اقوام ما یک نفر همینطور بود نسبت به بچههای خانم قبلیش. پول میداد ولی نمیرفت ببینه و چسبیده بود به خانم دومی. و بلانسبت شما خانمه خیلی خوشحال بود که به بچهها ترجیح داده شده اما خیلی زود خانم دوم هم با بچش رها شد دور از جون شما و خانواده عزیزتون. همسرتون وظیفشه به اون بچه محبت کنه