2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکککککک لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 

به نظرم میتونی همشو بخونی 

ولی یک توصیه بهت میکنم 

ببین از ۸۰ صفحه ففط ۶۰ صفحشو بخون ولی خوب خوب بخون و حتما مرورشون کن .👌چون ۸۰ درصد مطالب رو باعمق ۱۰۰ درصد خوندن بهتره 

تااینکه بیای ۱۰۰ درصد نطالب رو بخونی ولی باعمق پنجاه درصد 

اگر درست خوبه وقبلن تو آزمونای کلاسی عالی بودی یه مرور کنی امتحانت خوب میشه جای تاپیک بشین بخون یا بخواب گوشیتو کوک کن برا قبل طلوع خورشید تا میری مدرسه بخون

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
سلام به نظرم میتونی همشو بخونی ولی یک توصیه بهت میکنم ببین از ۸۰ صفحه ففط ۶۰ صفحشو بخون ولی خوب خوب ...

ممنون از پیشنهاد خوبت عزیزدلم.

فقط بنظرت چه تایمی میتونم تمومش کنم؟

گاهی تنها مرگ درمان است...

اگر درست خوبه وقبلن تو آزمونای کلاسی عالی بودی یه مرور کنی امتحانت خوب میشه جای تاپیک بشین بخون یا ب ...

مرسی عزیزم

فقط بنظرت از الان ک بخونم تا کی تمومش میکنم؟

مرسی عزیزمفقط بنظرت از الان ک بخونم تا کی تمومش میکنم؟

درسایی که مهم تره رو به نظر من الان بخون مثلا ۵ درسو بعد بخواب ۳ درس دیگه اگه آسونتره بزار برا ۶ صبح ان شااله که موفق میشی تلاش کن شک نکن نتیجه بخشه چند روز وقت داشتی

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
من هم سال سوم دبیرستان این مشکل برام پیش اومد ولی امتحان رو خوب دادم بخونید تا وقتی که خسته شدید

واقعن نمیدونم چیکار کنم

الان دو درس و خوردشو خوندم همش میترسم نرسم تمومش کنم.

شما امتحانتو اون موقع خوب دادین؟

درسایی که مهم تره رو به نظر من الان بخون مثلا ۵ درسو بعد بخواب ۳ درس دیگه اگه آسونتره بزار برا ۶ صبح ...

فداتشم قلبم.

من با حرفای شماها امید میگیرم.

والا سه روزه وقت هست من انداختم پشت گوش