2777
2789
عنوان

باز دعوام شد بیاید

176 بازدید | 9 پست

صبح زنگ زدم شوهرم گفتم به مامانم زنگ بزن تبریک بگو داد زد سرم که کار دارم خدافظ منم پیام دادم ناراحت شدم چرا داد میزنی سر هرچی بعد گفت کار دارم خدافظ  بعد پیام دادم اره همیشه برا من کار داری بعد اون گفت که خفه شو  زنگ زد و کلی فوش نثار خدم و خانوادم کرد بعد الان اومد خونه 

هستید بگم بقیشو؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم بود زنگ بزنه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

هیچوقت موقع عصبانیت پیام نده تلفن و قطع میکنی دیگه تا چندین ساعت هیچ پیامی نده زنگ نزن به هیچ وجه تا زمانی که واقعا آروم شده باشه موقع عصبانیت یکی و انگولک کنی انگار بنزین میریزی رو آتیش 

گفته کار دارم بعدا حرف می زنیم که دعوا ادامه دار نشه بعد تو پیام دادی؟مقصر فحشا خودتی صبر می کردی بعدا یا کلا ادامه نمی دادی رو مخ مرد نمیرن که

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️