2777
2789
عنوان

ستاره پسیانی و پاشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 147 پست
هوتن شکیبا از لحاظ چهره خیلی خوشگلتره

تو یه سطح هستند از لحاظ چهره

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
اتفاقا من ستاره پسیانی را از نزدیک دیدم در تئاتر خیلی خوش اخلاق و مهربون بود

بهرحال یکی مثل گلزار بهش میومد ن پاشا😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشا کیه

پاشا رستمی 

بازیگر سریال گرگ و میش نقش حامد 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

پاشا داداش نیما تو گردن زنیه؟...اگه اونه بهم میان....

ن عزیزم پاشا رستمی بازیگر نقش حامد سریال گرگ و میش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

وای وای همدردیم😂😂😂👌🏻💔

😭😂😖

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

وای پاشا حیف شد 

ستاره خیلی شکسته هست

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
وا ستاره از نظر من خیلی جذابه که‌ برعکس الان سرچ کردم پاشا رو اولین بار میبینم خوشم نیومد

😐💔 من سکوت....

ستاره پسیانی خیلی خانم و خوبه نقشاش فقط منفیه بهم میان

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اشکال ندارد دخترها ی روز محمدرضا گلزار بودن الان شد پاشا

نه نه پاشای منو با گلزار مقایسه نکن ک اصلا قابل قیاس نیس با هیچکس😂💔

دیگه سلیقه ها متفاوته ولی ستاره دهن و دماغش زشته

لبش افتضاحه

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
خوایقد ک تومیگی نامبروانم نی پاشا

عه سلاااام دختر بوشهری 😍

درست گفتم اسمت رو؟

منو یادته قشنگم؟