مثلا من به کسی نمیگم چرا تولدمو تبریک نگفتی و چرا کادو بهم ندادی چون اگه براش مهم بودم تولدمو تبریک میگفت و کادو میداد یا مثلا به پارتنرم نمیگم چرا اخلاقت بده چرا بهم توجه نمیکنی چرا واسم کادو نمیگیری چون قطعا خودش همه اینا رو بلده و میدونه ولی شاید دوست نداره واسع من انجامش بده و خودم دکمشو میزنم...کلا نیازی نمیبینم خودمو تو چشم کسی کنم....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی با همسرم و کسانی که میل دارم رابطه طولانی سالم داشته باشم حرف میزنم و اجازه میدم منو و علاقه هام و حساسیت هام رو بهتر بشناسن
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
ببین عزیزم یک زمانی هست که همسرت متوجه نیست الان توجه میخوای اینجا باید حواسش بهت میبود خب بهش بگو برای مثال همسر من از نظرش یک سری کارها توجه محسوب میشه و نیازی به محبت زبانی نیست اما من بهش میگم که من نیاز دارم به این محبتا
اما یه زمانی هست که میدونه ولی حالا یا از غرور یا از لج این محبت هارو در حقت انجام نمیده این زمان نگی بهتره به نظرم
یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب