2777
2789

قدیما همه رو یه فرش می خوابیدن تو یه اتاق کوچیک

مهمان از نا کجا آباد میومد می موند ماه ها 

دهن شون قرص بود دل شون خوش بود 

ندیدی میگن قدیما چقد خوب بود ؟ نه آب بود نه برق بود 

بخاطر همینه !!

برای من همه فصل ها یه رنگی یه ، پاییز 🍁🍂🍂🍃❄️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هرکی تا یکم بزرگ میشد ازدواج میکرد و قبلش چشم و گوشش باز نبود 

فکر میکردن خوب و بد همینه باید بسازن

درمورد جنس مخالف تنوع طلب نبودن فکر میکردن جنس مخالف همشون مثل همن

تجربه نکرده بودن که هر گلی یه بویی داره....

فضای مجازی نبود که بستر فراهم کنه و هنوز قبح اینکارا نریخته بود متاسفانه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

۹۰ درصد‌دوستیای مردای متاهل وزنای متاهل تو اینستا هست

واگه اینجا‌منو نخورن

مال‌حروم قدیما‌کمتر بود

الان الی ماشاالله

حیار وعفت بین خانما بیشتر بود...بین مردا شرافت ومردانگی ودینداری بیشتر بود

اگرم‌کسی دین نداشت یه جو مردونگی رو داشت

کاربر آقا

این تکنولوژی نبوده که خیانت رو زیاد کرده.خیانت بوده ،تکنولوژی کمک کرده لو بره و ذات آدما رو نشون داد ...

خیانت اگر بوده مثل الان نبوده الان  این همه همه تایپیک شده موضوع  خیانت

چی بگم 

کلا آدما عوض شدن 

دزدی زنا کوفت زهرمار 

چون از خدا نمیترسن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
۹۰ درصد‌دوستیای مردای متاهل وزنای متاهل تو اینستا هستواگه اینجا‌منو نخورنمال‌حروم قدیما‌کمتر بودالان ...

نهایتش یه نامه فدایت شوم با پروانه سوخته و شمع که اونم چند روز کمین میکردن تا برسه دست یار....

استرس بالا بود و هدف ازدواج بود نه دوستی و جاست فرند و ....

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

شما چتونه هدفتون چیه

تاپیکاتون چی میگه

دنبال چی هستید؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آبرو 

قدیم ترس از آبرو ریزی زیاد بود 

الان برای خیلیا مهم نیست

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
کی گفته کم بوده زنها ساکت بودن ۳۰_۴۰سال دم نمیزدن تازه قبلا بدترم بوده ۲_۳ تا زن میگرفتن و خو ...

آمار خیانت زن و مرد تقریبا داره برابر میشه 💔

مشکل اصلی 

این هست که کلا فساد روز به روز داره بیشتر میشه 

و بدتر اینکه یه چیز عادی نشون داده میشه 

مخصوصا تو فضای مجازی اینا رو خیلی عادی نشون میده

نهایتش یه نامه فدایت شوم با پروانه سوخته و شمع که اونم چند روز کمین میکردن تا برسه دست یار....استرس ...

اره

اگه‌نامه‌رو میگرفتن‌کشته بودن طرفو...

انگار قتل‌کرده...

یه چیزم‌بگم‌اگه‌منو‌نخورن

مردا‌بصری هستن

اینهمه خانمای رنگاوارنگ بیرون میبینن

وقتی شرافت ندارن‌هوس میکنن چنتاشونو تست‌کنن...

کاربر آقا