2777
2789
عنوان

شوهرم یواشکی برای مادرش جشن روز زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 95 پست
دوستش دارم ولی چه فایده عشق یک طرفه

بهش ابراز علاقه میکنی واکنشش چیه هیچ تاثیری روش نذاشته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببخشید ولی واقعا از شوهرت خیلی بدم اومدیه همچین آدمی رو نمیدونم خدا ازش میگذره حالا هرچقدر هم میخواد ...

مقصر شاید من بودم نباید قبول میکردم وقتی فهمیدم قبلا نامزد داشته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عزیز درکت میکنم. ولی از قدیم گفتن محبت محبت میاره.  شما شروع کن. براش روز مرد بگیر و هدیه بخر. چیز گرون نخر ایشون همسر شما هستن هنوز وقت داری دوباره رابطه رو محکم کنی منم خیلی از مادر شوهرم بدم میاد شوهرم وقتی براش چیزی میخره انگار از من کنده  ولی خودمو زدم بی‌خیالی. خیلی زندگیم راحت تر شد.  خراب کردن آسونه دوباره ساختن سخته.  فعلا صبور باش اگه بازم درست نشد به فکر یه چاره دیگه باش. در ضمن مادرشوهر کلا اسمش هم نحسه فقط تو نیستی ولی یادت باشه مادر خودت برای زن داداشت مادرشوهره. زندگیتو بکن و لذت ببر  اگه شوهرت اخلاق و درآمد خوب داره کافیه از دستش نده. مطالبه گر باش ولی با سیاست و مهربان.با لحن خوب انتظارات رو بگو

بیخیال حالا نامزد با دوست دختر همشون داشتن. شما فقط چون از خودشون شنیدی مطمئن شدی وگرنه همه ی مردا تو مجردی یکیو داشتن که حداقل بهش فکر کنن تو همون افکار هم همه غلطی کردن باهاش 

ایکم هسن اما خب گذشته و نمیتونی کاریش بکنی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی سعی کردم فکر اون زن از سرش بپره جه محبت چه قهر چه دعوا نیفتاد که نیفتاد

پس بیخیال 

به خودت برس  سعی کن بری کلاسی چیزی که دوس داری اعصابتم سر رفتاراش واسه مادرش ناراحت نکن لیاقتش همون مادره که زورکی زنش داده هم شمارو بدبخت کرده هم اونو 

پس بیخیال به خودت برس سعی کن بری کلاسی چیزی که دوس داری اعصابتم سر رفتاراش واسه مادرش ناراحت نکن لی ...

شاغلم از صبح سر کارم تا ۵ غروب جمعه ها هم همیشه خونه مادرم خونه نیستم اکثر اوقات 

امکان ندارد. محبت اول دل خودتو آروم می‌کنه یه جمله خشک و خالی. تعارف چای و غذا. جلوی دیگران با احتر ...

بهم بی احترامی نمیکنه امکاناتم فراهم کرده ولی عشق نمیده روحش مال یکی دیگه هست