2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 130 پست
گناه اینکه صادقانه جلو رفتن ؟حالا اگر مخفیانه جلو می رفت و عروسا نی فهمیدن چی میشد ؟نه به تظرم عروسا ...

گاهی وقتا باید سیاست به خرج داد و صادقانه جلو نرفت

حتما نباید به زناشون میگفت آی ما ماهی ۷ میلیون داریم میدیم خواهرمون

خب میدادن صداشم در نمیاوردن

الانم قطع کنن فعلا

سر مناسبت ها یواشکی جبران کنن تموم شه بره

زندگی ۳ نفر زهر شه سر پولی ک میگید خواهره نیازیم نداره چراکه درامدش خوبه

اره درسته پول بیشتر کیف میده

ولی خب

ارزش اینو نداره ۳ تا عروس بشینن پشتت نقشه بکشن و دنبال داستان باشن

دشمن تراشی نکنید به هیچ عنوان

توی جمع بگه من احتیاجی ندارم اینارو بدید خانومتون بیشتر و بهتر خرج کنن

کدورت تموم شه

حالا داداشا سر فرصت جبران میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اینکه گفتم در کامنت ها بار ها داداش ها این جریان رو از ۱۰ سال پیش شروع کردن و از سه سال پیش به د ...

شما نظر خواستی منم نظرم و دادم

از نظر من دلیلی نداره، درامدشون خوبه برای زن و بچش بیشتر خرج کنه، اگه خواهر نیازمند بود یه چیزی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این پول از سر نیاز نیست از روی قوله توضیح دادم چند بار

قول؟ چه قولی! وقتی به زندگیشون لطمه وارد میشه! اصلا منطقی نیست از اونطرف میگید برادرا اونقدر دارن که نیاز ندارن از این طرف میگید خواهره از سر نیاز پول و نمیگیره! خب برادرا پول دارن برای بهتر شدن زندگی زن و بچشون خرج کنند اینجور قول ها از اول بی معناست که تا اخر عمر بخوان یه پولی به خواهر بدن! پس فردا خواهر ازدواج کرد چی؟! 

عزیز بنظر میاد شما در مورد خودت داری اینو میگی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
با اینکه این موضوع روزمان ازدواج می دونستن ؟

اره روز ازدواج ادم هرچرت وپرتیو قبول میکنه😂

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خب پس باید پاش وایسه

ای خواهرهیچکس اینروزا حال وحوصله نداره پای حرفاس وایسه😂

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وقتی تو زندکی خودشون خیلی بیشتر از این حرفا پول هست چرا نه بعد شغل خواهره ماهی ۲۰ تومنه در حالی که ب ...

قرار نیست هرکس داره بده بقیه،

حالا برادرا ماهی۲۰۰تومتم داشته باشن،همجین زیاد نیست که۵تومنش برسه به خواهر،اصلا چرا باید بی دلیل به خواهر مول داد،حالا مناسبتی چیزی هدیه بدن فرق داره