2777
2789
عنوان

کیا احساس بی کسی و بی پناهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 50 پست
منم.........فکر نکنم تو این دنیای به این بزرگی هیچ کس مثل من تنها باشه

ب پای من نمیرسی امروز شوهرم ک هیچی دخترم حتی یه تبریک بهم نگفت جونم رو میدم واسشون تازه چند روز پیش بردم براش خرید کرذم بردم آرایشگاه موهاشو زد ی جفت گوشواره طلا خریدم براش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مشکل تو رو دارمولی هیچ وقت به روم نمیارم این وابستگی روهمه همکارام منو به عنوان یه دختر سرد و بی ...

منم همینطور چون این حسای ترس و نا امنی موقع تنهایی میاد سراغم و من همیشه تنهام

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

منم شوهرم بهم میگه آدم آهنی ولی من شعر میگم رمان میخونم گریه میکنم شرایط زندگیم منو سخت کرده

منم زندگی وحشتناکی داشتم ... 

به شدت مهربون و احساساتی هستم اما ظاهر و رفتارم سرده

همکارام اکثرا از من خوششون نمیاد . باهاشون هیچ دیالوگی ندارم جز سلام و خداحافظی 

اما حس میکنم به همشون وابستم

🐈🐈‍⬛
استارتر چرا چنین احساسی داریاز یه سنی به بعد شاید طبیعی باشاگه میدونی ازدواج این خلا پر میکن چرا اقد ...

اگه گزینه خوبی باشه ازدواج میکنم حتما 

من تا پارسال نمیتونستم به ازدواج فکر کنم چون قوی نبودم . و چون خاطره تلخی از ضعیف بودن داشتم ( اینکه توی خانواده کسی به من اهمیت نمیداد ) تصمیم گرفتم هیچ وقت در ارتباط با یه مرد در موقعیت ضعف نباشم . یه جورایی به این باور رسیدم که بهترین مرد وقتی منو ضعیف ببینه ازم سو استفاده میکنه . 

🐈🐈‍⬛
منم زندگی وحشتناکی داشتم ... به شدت مهربون و احساساتی هستم اما ظاهر و رفتارم سرده همکارام اکثرا از م ...

من با همکارام بگو بخند دارم ولی دوست صمیمی ندارم یعنی مسی ب من نزدیک نمیشه من درونم رو به کسی نشون نمیدم

ضعف از چه لحاظیعنی مردا چه صعفی تو شما میبینن

راستش نمیدونم چطور بگم 

ولی هیچ وقت توی زندگیم کسی به دردم نخورده . با اینکه دختر بدی نبودم اما خوبی هام به چشم کسی نیومد . از خانواده که مهمترین مامنه تا دوست و فامیل و همکار و ...

و متاسفانه در ارتباط با مردم به مشکلات زیادی برخوردم که باعث شد همیشه ازشون فاصله بگیرم

خیلیا بودن که بهم ضربه زدن بدون اینکه از من بدی دیده باشن . از بچگیم تا الان اونقدر این موارد زیاد بوده که ذهنیتم به آدما خراب شده . نه فقط مرد بلکه به هیچ زنی هم اعتماد نمیکنم 

ولی دیگه خسته شدم از این وضع

🐈🐈‍⬛
راستش نمیدونم چطور بگم ولی هیچ وقت توی زندگیم کسی به دردم نخورده . با اینکه دختر بدی نبودم اما خوبی ...

هرچی گذشته بود فراموش کن

بگذر از همه

از امروز شروع کن

اعتماد بنفس ادم خیلی تاثیر داره در رفتار بقیه باهاش

آقا محمدرضا