2777
2789
منم 🥲انتظار کادو داشتم

من از بس مناسبتا برام مهم بود و اون براش مهم نبود و نیست سرد شدم 

خودمو خیلی سز تولد اینا اذیت میکردم ولی...

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حرف زدم میگ حق داری اما همون لحظس باز کاراشو ادامه میده یکی دوبارم گفته همینه ک هست گفتم جدا می ...

ببرش مشاوره هردوتون برید مشاور باش صحبت کنه

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

خانوما شما که کادو نگرفتید روز پدر کادو میدید؟؟نگید که اره که حسابی دیوونه میشم

نه من قول دادم خودمو خسته نکنم مثل خودش بشم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
نه من قول دادم خودمو خسته نکنم مثل خودش بشم

خب ی ایده روز مرد تو طبق معمول شیرینیت رو بخر و ی کادوی حسابی برا خودت بخر ی شام خوش مزه بپز و برا خودت قبل اومدن او جشن بگیر ولی کادورو جلوی چشم اون باز کن تا بفهمه منظور داری توکل بر خدا امیدوارم مناسبت بعدی کادوت رو بگیری 

من شوهرم فراموش کرد تبریک بگه من یه زنجیر طلا اسپرت از دوماه قبل واسش خریده بودم. خودم از فردا میندازم. مگه خلم🤣🤣🤣🤣 اگر ارزش قائل نمیشه یه تبریک خشک و خالی بگه یا یه شاخه گل بخره منم ارزشی قائل نمیشم

منک نه هر مناسبتی واسم کادو بگیره مناسبت بعدی منم براش میگیرم نگیره نمیگیرم

ببرش مشاوره هردوتون برید مشاور باش صحبت کنه

من اصلا نمیبینمش ک بخوام باهاش جایی برم اخر شبا میاد صبح زودم میزنه بیرون کاریم داشته باشم میگ خودت بکن باورت میشه ب جایی میرسه یخچال خالییییییی خالی تا شاید ی روز هوس کنه بره خرید کم و بیشم با پول یارانه خودم خرت و پرت روازنه میخرم...

من اصلا نمیبینمش ک بخوام باهاش جایی برم اخر شبا میاد صبح زودم میزنه بیرون کاریم داشته باشم میگ خودت ...

این چ وضعیه...کارش چیه ک نصف شب میاد

زودترم بیاد میره اتاق تو گوشی با من حرف نمیزنه..میگ ترافیکه کار دارم و...بهانه پشت بهانه

نکنه کسی زیر پایش نشسته 🤐

هیچی اون همیشه دنبال بهانس بچا رو هول داد گریه کرد من گفتم خب چرا هولش میدی وحشی شد اوند با مشت میزد ...

واسه منم حتی یه تبریک نگفت تازه یه رفتارهای زشتی کرد که دلم هزارتکه شد...منم موندم بچه هام یه کم بزرگتر بشن...برممممم برا همیشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂