2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی اون همیشه دنبال بهانس بچا رو هول داد گریه کرد من گفتم خب چرا هولش میدی وحشی شد اوند با مشت میزد ...

چه سخت 

خدا کمکت کنه 

خدا کمک بچتون کنه دختر یا پسر؟ 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
من البته کادو م محفوظه ،دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

منم اینجوری فک میکنم...آخه همیشه می‌گرفت الان اوضاع مالیش خوب نیس 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

هرچی به وقتش قشنگه بنظرم .بازم خوبه محفوظه

من شوهر خدایش کم نمیزاره این چند وقته هم سرش شلوغه خودش گفت میخوای بریزم به کارتت گفتم نه باشه سر فرصت خودت بخر ،زیاد سخت نمیگیرم من بالخره بعد اینهمه سال میدونم اهل پیچوندن نیست ،مخصوصا این فصل زدز زن که این چند سال زمستونه ولنتاین تولدم زیاد کادو می‌گیرم ازش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیدونم والا کلا ی مدته تو زندگیش اضافه ام نمیدونم مطور برم کجا برم ک موندم امروز از ته دل از خدا خو ...

مشکلش چیه آخه باش صحبت کردی چ مرگشه 😑 قبلاً خوب بود الان اینطور شده؟ 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

من شوهر خدایش کم نمیزاره این چند وقته هم سرش شلوغه خودش گفت میخوای بریزم به کارتت گفتم نه باشه سر فر ...

خیلی خوبه 

خدا برات نگهش داره 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
مشکلش چیه آخه باش صحبت کردی چ مرگشه 😑 قبلاً خوب بود الان اینطور شده؟

خیلی حرف زدم میگ حق داری اما همون لحظس باز کاراشو ادامه میده یکی دوبارم گفته همینه ک هست گفتم جدا میشم گفت بشو....