2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من خودم مزون دارم این تقریبا۱۲۰۰

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

با مدلش کار ندارم چون موضوع سلیقه ایه ولی جنس پارچه ش خوب به نظر نمیاد

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

نه بخدا من نهایت دیگه خیلی ول خرجی کرده باشم ۳ تومن

من ماهی ۱۰ ۱۵ تومن دارم لباس میخرم 

یعنی من اعصابم خورد باشه تو پاساژا و مال ها افتادم

همین الانم دارم از خرید میام😂🤦🏻‍♀️

من تو سایت و پیج ها خیلی قیمت مناسب میبینم ولی تاحالا اعتماد نکردم خرید کنم..خب بنظرمنم ۴ تومن براای ...

پاپیون لیدی امنه با کیفیت های خیلی خوب و قیمت مناسب ...خودم چون مشتری ثابتشون هستم اونم اینترنتی میدونم 

حالا اینو میگی که اصلا ۴ تومن نمیارزه خییلی زیادههه و منظور کاربرا هم از ۵۰۰ تومن یعنی اینکه هم شیک و قشنگ نیست هم از تو عکس هم معلومه کیفیت نداره می خواستن یعنی عمق فاجعه رو بگن 😂 ولی خب بعضی پیج ها و مغازه ها رو دیدم حتی با ۵۰۰ تومن جنس خیلی عالی میفروشن 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
من ماهی ۱۰ ۱۵ تومن دارم لباس میخرم یعنی من اعصابم خورد باشه تو پاساژا و مال ها افتادمهمین الانم دارم ...

خب شما که انقد پول دارید و به نظرتون کیفیت دوخت پالتو عالیه و قیمتش اوکیه به نسبت

چرا تاپیک زدید واسه نظر سنجی؟😂

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
زدمعزیزم این بنجل ها تولیدی که اصلا انقدر تو تن مدلشونم بد ایستاده رو یکی میکنید با این خدایا 🤦🏻‍♀ ...

عزیزم شما به جنس ها و لباس های شیک و ترند این فروشگاه های برند میگی بنجل بعد به نظرت این پالتو که به قول یکی از کاربرا مثل پتوی سربازاست خوبه؟ عجیبا غریبا😑😐😵‍💫 دیگه همه با هم یکصدا داریم میگیم این زشته و معلومه جنس و کیفیت هم نداره شما حرف خودتو میزنی باز پس کاری که دوست داری انجام بده چرا نظر سنجی میکنید ؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
میدونی چرا چون فرق لباس خوش دوخت و بد دوخت نمیفهمن

این الان خوش دوخته و توی تن مدل خوب ایستاده ؟ الله اکبر😑😵‍💫

پاپیون لیدی امنه با کیفیت های خیلی خوب و قیمت مناسب ...خودم چون مشتری ثابتشون هستم اونم اینترنتی مید ...

حتما سر میزنم به سایتش.

داداشم قبلنا میگفت گرون خریدی ۲ تاشو میدادن ۳۰ تومن.😁پس کاربرا هم این مدلی قیمت میدن احتمالا😁

پاپیون لیدی امنه با کیفیت های خیلی خوب و قیمت مناسب ...خودم چون مشتری ثابتشون هستم اونم اینترنتی مید ...

حتما سر میزنم به سایتش.

داداشم قبلنا میگفت گرون خریدی ۲ تاشو میدادن ۳۰ تومن.😁پس کاربرا هم این مدلی قیمت میدن احتمالا😁