شکوفه_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 629 عنوان ب رلم دروغ گفتم حالا چ غلطی کنم😭 203 بازدید | 21 پست اوایل رابطه گفتم داداش دارم پسرارو ک میشناسید از داداش حساب میبرن بخاطر اون گفتم😭تازه گفتم ازدواجم کرده😭تازه گفتم خاهرم ۱۳ سالشه درصورتی ک ۲۰ سالش😭😭حالا چ خاکی تو سرم بریزم میخاد بیاد خاستگاری من هی نمیزارم میپیچونم بخاطر دروغام😭😭😭😭😭😭 دیروز | 21:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 14356 خب بادلایلت بگوبهش مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4748 اگ راستی میگفت نیمویمد خواستگاریت دنیا همینقدر عجیبه عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰
مهی۰۱ عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1911 چاره ای نداری حقیقتو بگو اون وسط مزه هم بپرون بلکه بخنده از عمق فاجعه کم شه
شکوفه_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 629 اگ راستی میگفت نیمویمد خواستگاریت دنیا همینقدر عجیبه ینی چی
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 12870 والا من گفته بودم ۱۸ سالمه در صورتی ک ۱۵ سالم بودبعدشم عکس فیک هم دادم😂😂😂کلی دروغهمشم بعدش تعریف کردمدوتایی میخندیدیم😂😂 مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
لیموعسلی_هستم عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 1080 یعنی اگه راست میگفتی نمیومد خواستگاری؟😐بعد اینکه خب الان راستشو بگو بهش و دلایل دروغ گفتنت هم بگواگه پشیمون شد نیومد یعنی دوست نداره😐💔
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 192 خوب الان برو راستش بگو اگه دوست داشت تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...
شکوفه_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 629 برو رک بهش بگو همه چیو 😂😔 میگف از دروغ متنفره بدبخت شدم😭😂😂
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 192 خوب الان برو راستش بگو اگه دوست داشت داشته باشه میمونه اگه نه میره تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...