2777
2789
عنوان

بعضی از دختر ها شدن اش نذری و هر کسی میرسه بهشون ناخونک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 51 پست

و همین طور کسایی که مرتب صیغه این و اون میشن 

به خودت بیا بابا 

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️

زمان ما انقد حریم خصوصی تعریف گسترده ای داشت که عموما پسرا با طی مراحل مرگبار و شروط کشنده میتونستن یه دخترو کنار خودشون داشته باشه بنابرین قدرشو میدونستن و نگهداری و رفاهش براشون الویت داشت  الان سوراخ وا*ژن هم برا دخترا حریم خصوصی محسوب نمیشه و تورهای گردشگری اون تو رفت و آمد دارن، پسرا دخترا رو بهم تعارف میزنن و به زشت ترین کلمات بین خودشون راجع به دخترا حرف میزنن 

فلانی حرومت من دوس دخترم رو متکی انداختم زیر پات تو تکخوری کردی .... ندادی یه .....

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زمان ما انقد حریم خصوصی تعریف گسترده ای داشت که عموما پسرا با طی مراحل مرگبار و شروط کشنده میتونستن یه دخترو کنار خودشون داشته باشه بنابرین قدرشو میدونستن و نگهداری و رفاهش براشون الویت داشت  الان سوراخ وا*ژن هم برا دخترا حریم خصوصی محسوب نمیشه و تورهای گردشگری اون تو رفت و آمد دارن، پسرا دخترا رو بهم تعارف میزنن و به زشت ترین کلمات بین خودشون راجع به دخترا حرف میزنن 

فلانی حرومت من دوس دخترم رو متکی انداختم زیر پات تو تکخوری کردی .... ندادی یه .....

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
باهاش بحث نکن ی موفق باشید یاد گرفته ادا درمیاره بلد نیستن حرف بزنن جواب بدن میگن موفق باشیدهستیم

آره میدونی مشکل اینا اینه که دلشون میخوان فضولی کنن ناراحت میشن وقتی میگی به تو ربطی نداره میخوان هر طور شده دلیلی پیدا کنن تا مجوز فضولیشون رو صادر کنه ولی دیگه کسی زیر بارشون نمیره دورشون گذشته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آره میدونی مشکل اینا اینه که دلشون میخوان فضولی کنن ناراحت میشن وقتی میگی به تو ربطی نداره میخوان هر ...

چه ربطی به فضولی داره منظورش اینه  دخترخانوما ارزش خودشونو بدونن ارزش زندگی سالموبدونن وبهتره مراقب خودشون باشن و فریب پسراو مردای هرزه رو نخورن اگه واقعا پسری دختری رو  بخواد تلاششو می‌کنه و میره خواستگاریش و بهش تعهد ازدواج میده 

چه ربطی به فضولی داره منظورش اینه دخترخانوما ارزش خودشونو بدونن ارزش زندگی سالموبدونن وبهتره مراقب ...

من جواب کس دیگه ای رو دادم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آره میدونی مشکل اینا اینه که دلشون میخوان فضولی کنن ناراحت میشن وقتی میگی به تو ربطی نداره میخوان هر ...

امثال خودشون کم نیستن بهم حق بدن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️