2777
2789
عنوان

با مادرم قهرم ن شب یلدا رفتم ن روز مادر😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 60 پست
😏جای من نیستی

هستم میتونم برات لیست کنم.یک مثال .یک دونه مثال:والدینم چند میلیارد پولمو بالا کشیدن.بعد که سعی کردم بگم اشتباه شده محسابتتون(نگفتم از قصد کردید)تا دو سال قهر بود پدرم در حدی که سلام میکردم ج نمی‌داد.با بچه م هم که معصومه قهر بود.

و این فقط یک نمونه است.تبعیض و..هم مثالها دارم کرک و پرت بریزه.از تبعیض باز یک دونه میگم ذیل همون مثال قبل: تو اون شرایط،داداشم باهاشون دعوایی کرد مامانم حالش بهم خورد قلبش مشکل دار شد،بعد با اون تمام مدت آشتی بودن ولی با من قهر بودن.تازه چی؟یک نفر رو خودشون رفتن صحبت کردن بعنوان مشاور مالی.طرف گفت دخترتون راست میگه.ولی بازم با من قهر بودن با برادرم آشتی.

من سی و دو سالمه.به اندازه تمام روزهایی که از مثلا پنج سالگی به بعد یادم مونده میتونم مثال بیارم برات.

ولی ما گربه نیستیم که گربه صفت باشیم و فقط واسه اونی که بهمون لطف می‌کنه دم تکون بدیم.حداقل برای والدینمون نه.چون پارادوکسش میدونی کجاست؟ بی برکتیش واسه خودمونه و اینجوری باز یه ضربه بزرگتر میزنن بهمون😏

لطفا ریپلای نکن اگر میخوای تو مسابقه «کی از همه بدبخت تره»شرکت کنی و بگی نه...من بدبخت تر بودم و...اصلا من مرفه بی درد،تو بچه بدسرپرست...ولی من یه قانون کلی گفتم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستم میتونم برات لیست کنم.یک مثال .یک دونه مثال:والدینم چند میلیارد پولمو بالا کشیدن.بعد که سعی کردم ...

چ‌افکار پوچی داری بی برکت😏😏باشه ولی من اخمق نیستم هرمی هر کار دلش خواست با من بکنه بعد من ساکت بمونم من بی احترامی نکردم فقط فاصله گرفتم من ندمیگن کار تودرست ن غلط ب خودت مربوطه گربه صفتی منم ب خودم مربوطه بعدشم خودت ریپلای نمن

هستم میتونم برات لیست کنم.یک مثال .یک دونه مثال:والدینم چند میلیارد پولمو بالا کشیدن.بعد که سعی کردم ...

چ‌افکار پوچی داری بی برکت😏😏باشه ولی من احمق نیستم هرکی هر کار دلش خواست با من بکنه بعد من ساکت بمونم من بی احترامی نکردم فقط فاصله گرفتم من ن میگم کار تودرست ن غلط ب خودت مربوطه گربه صفتی منم ب خودم مربوطه بعدشم خودت ریپلای نکن

چ‌افکار پوچی داری بی برکت😏😏باشه ولی من اخمق نیستم هرمی هر کار دلش خواست با من بکنه بعد من ساکت بمو ...

اوکی.توضیح دادم که فکر کردم چون دارم میگم ما اینطور نیستیم دیگه برداشت بد نمیکنی...منظورم از ما،من و خودت بودیم...لطفا حلال کن.میکنی؟! پلیز؟

چ‌افکار پوچی داری بی برکت😏😏باشه ولی من احمق نیستم هرکی هر کار دلش خواست با من بکنه بعد من ساکت بمونم من بی احترامی نکردم فقط فاصله گرفتم من ن میگم کار تودرست ن غلط ب خودت مربوطه گربه صفتی منم ب خودم مربوطه بعدشم خودت ریپلای نکن بعدشم اره اینجوری ک میگی تو خیلی بدبختی 

بعد از فوت پدر اموال رو انحصار ورثه و بعد هم تقسیم میکردید که این حرف ها پیش نیاد.

پدر و مادر هم باید متوجه‌ی عواقب عملشون باشند. اگر به هر قیمتی دم دست باشی، دیگه برای موندنت ارزش و احترامی قائل نیستند. باید گاهی عقب بیاستی تا متوجه نبودنت بشوند.

ناراحتی نکنید. ماجرای شب یلدا هم خیر بوده ان شالله.

.