2777
2789
عنوان

امکان بارداری با ریختن منی رو ورودی واژن هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 101 پست
هم از تست هم از آزمایش میترسم دلشو ندارم انجام بدم استرس میگیرتم دعا کن پریود بشم توروخدا

تست داروخونه می گیری خیالت راحت میشه پنج دقیقه معلوم میشه نیستی. 

بهتر از این همه نگرانی هست

معجزه شکر گزاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تست داروخونه می گیری خیالت راحت میشه پنج دقیقه معلوم میشه نیستی. بهتر از این همه نگرانی هست

میترسم بخدا 

شما بارداری؟ میشه دعا کنی پریود بشم؟ شنیدم دعای خانومای باردار زود قبول میشه 

میترسم بخدا شما بارداری؟ میشه دعا کنی پریود بشم؟ شنیدم دعای خانومای باردار زود قبول میشه

آره باردار شدم اشتباهی 😁

اگه اینطور دقیق که تو میگی قرص خوردم اونم  دو روز پشت سر هم  

مطمنم باردار نیستی نگران نباش 

رابطه کامل نبود ؟

معجزه شکر گزاری
آره باردار شدم اشتباهی 😁اگه اینطور دقیق که تو میگی قرص خوردم اونم دو روز پشت سر هم مطمنم باردار ن ...

نه بابا اصلا بدون دخول و هیچی بود آخرش جو گرفت ریخت اونجا روزگار من و سیاه کرده 

اره دقیقا قرص خوردم سر وقت و دوروز پشت هم 

ایشالا خدا برات نگه داره عزیزم اگه شرایطش باشه بچه نعمت خداست ولی من الان دارم جدا میشم بدبخت میشم 

نه بابا اصلا بدون دخول و هیچی بود آخرش جو گرفت ریخت اونجا روزگار من و سیاه کرده اره دقیقا قرص خوردم ...

ممنون انشاالله تو هم بهترین برات رقم بخوره با نامزدت 

نه نیستی حامله 

دیگه بهش فک نکن تا روزی که پریود بشی 

معجزه شکر گزاری
نه بابا اصلا بدون دخول و هیچی بود آخرش جو گرفت ریخت اونجا روزگار من و سیاه کرده اره دقیقا قرص خوردم ...

از اون لحظه که تاپیکتو خوندم به فکرتم 

این چندوقت دیگه دوباره هوس میکنه میاد الکی نازت میکنه باهش بری تو رابطه نررریااااااااااااا اون به خاطر نیازشه 

تو بعد خوردن چند روز بعد پریود میشدی؟ من الان دل درداشو دارم هرازگاهی ولی نمی‌دونم چرا نمیشم

من پریودیام خیلی منظمه.. 

. یه بارش دو ماه عقب افتاد انقدرررر ترسیده بودم یه بارم سه چهار روز بعد از خوردن قرص پریود شدم با اینکه اصلا موعودم نبود... چند بارم سر وقت شدم

از اون لحظه که تاپیکتو خوندم به فکرتم این چندوقت دیگه دوباره هوس میکنه میاد الکی نازت میکنه باهش بری ...

بقدری حالم بده که دارم دق مرگ میشم توروخدا دعا من باردار نباشم دیگه توبه میکنم اسمشو بیارم بخدا 

از اون لحظه که تاپیکتو خوندم به فکرتم این چندوقت دیگه دوباره هوس میکنه میاد الکی نازت میکنه باهش بری ...

بقدری حالم بده که دارم دق مرگ میشم توروخدا دعا من باردار نباشم دیگه توبه میکنم اسمشو بیارم بخدا