2777
2789
عنوان

ی سوال

51 بازدید | 13 پست

با مامانم دعوا کردم اومدم خونه..میخواد طلاهاشو بفروشه دماغشو عمل کنه میگم زشته مردم درباره‌ت چی میگن ...میگه به هیچکس ربطی نداره😑😑😑فیلمایی که تو اینستا هست بهش نشون دادم که ببین چطوره و چقد خطرناکه.. اصلا انگار ن انگار سنشم بالای ۵۰

بنظرتون چی میتونه منصرفش کنه ؟

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سرت تو کار خودت باشه همه دماغشون عمله کی قراره چیزی بگه

زشته آخه تو این سن کلی حرف پشتش میگن ...داریم عمل کردن اما آخرش کمتر از ۳۰ بودن 

روحیه مامان بالای پنجاه سالت از من بیست ساله قوی تر و شادتره😅😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
زشته آخه تو این سن کلی حرف پشتش میگن ...داریم عمل کردن اما آخرش کمتر از ۳۰ بودن

بزار زندگی کنه ی بار میتونه زندگی کنه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

روحیه مامان بالای پنجاه سالت از من بیست ساله قوی تر و شادتره😅😂

غیر از کارایی ک میره یواشکی انجام میده آخرش تا بیاد خونه میگه اونجا بودم ...بوتاکس و تتو لب و بن مژه ...حالا اینا مناسب سنش بود اما دیگه عملو نمیتونم قبول کنم رفته قیمت طلاهاشم گرفته مصمم تر شده

غیر از کارایی ک میره یواشکی انجام میده آخرش تا بیاد خونه میگه اونجا بودم ...بوتاکس و تتو لب و بن مژه ...

😅🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بزار زندگی کنه ی بار میتونه زندگی کنه

خودشم میگه من برای دل خودم میخوام ب تو چه ...میگم اگه عملش خوب نشد و سربالا برات درست کردن چطور میری بیرون میگه ماسک میزنم 😑😐