2777
2789
عنوان

بیاین بگین شما هم کادو نگرفتین تبریک هم بهتون نگفتن کمتر غصه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 98 پست

بر منم خودش نگرف شرکتی ک کار میکنه گل وکادو دادن بهم تازه میگ کارت هدیه رو بدیم ب مامانش😁😁🤣🤣

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما من مادر ۳فرزند هستم و ۱۳سال ازدواج کردم هیچ سالی نه کادو گرفتم نه گل حتی تبریک هم نگرفتمممم و بارها شکستم و پیش خودم فکر کردم که چرا زن های دیگه زن هستن و با ارزش ولی من لایق یک تبریک و تشکر نیستم...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
به من فقط تو اینستا کلیپ تبریک فرستاد..یادم نمیاد هیچ سالی برام کادو خریده باشه...میگه روزه مادرهنه ...

من که هیچی 

نه کلیپ نه تبریک نه کادو 

هیچ سالی ازش هیچی نگرفتم 

میگم اگه دخترخونده ام باشه با عشق از یه هفته قبل اماده میکنه ولی خب من مهم نیستم 

ل⁩

چند ساله ازدواج کزدی من هشت ساله تایپک اخرمو خواستی بخون گفتم راجب امرپز

تایپیکتو خوندم گلم

اول اینکه زنا وقتی حامله میشن مردا مزخرف میشن و بعد زایمان هم دچار افسردگی پس از زایمان میشن

دوم اینکه کاملا میفهممت منم خیلی محتاج محبتش بودم تا وقتی که آرزوی مرگمو کرد دیگه فهمیدم اشتباه میرفتم و دلسرد شدم

سوم هم اینکه همیشه میگن مردا هر گو.هی هستن بزارین بمونن چون به محض اینکه به یه جایی برسن و پیشرفت کنن دیگه اون زنی که باعث پیشرفتشون بوده رو در حد خودشون نمیبینن

خانما من مادر ۳فرزند هستم و ۱۳سال ازدواج کردم هیچ سالی نه کادو گرفتم نه گل حتی تبریک هم نگرفتمممم و ...

دقیقا سوالی ک‌من از خودم‌ میپرسم واقعا چراااااااا 🥲

هرچی بساز تر بدبخت تر

تایپیکتو خوندم گلماول اینکه زنا وقتی حامله میشن مردا مزخرف میشن و بعد زایمان هم دچار افسردگی پس از ز ...

دقیقا همش میکه در حد من نیستی 

منه بدبخت چقدر سختی کشیدم 😔

خانما من مادر ۳فرزند هستم و ۱۳سال ازدواج کردم هیچ سالی نه کادو گرفتم نه گل حتی تبریک هم نگرفتمممم و ...

عزیزم حالت رو کاملا درک میکنم .....

من دوبار ازدواج کردم هیچ وقت کادو نگزفتم همیشه حسرتس به دلم موند 

ل⁩

من که هیچی نه کلیپ نه تبریک نه کادو هیچ سالی ازش هیچی نگرفتم میگم اگه دخترخونده ام باشه با عشق از یه ...

بی اهمیت باشه برات

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔