2777
2789
عنوان

بابام میگع صداش کن مث سگ بیاد کمکت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 99 پست
منم 16 سالمه ولی همیننالانم سر درس بابام گرفت قهوه ایم کرد و دوساعت گریه کردم

تو خوب هنوز بچه ای من چی بگم؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بالاخره نمیشه همه کارا با یک نفر باشه

اره من و مامانم کارارو تقسیم کردیم ی نوبت من غذا می‌پزم ی نوبت اون بچه کوچیکم داره کمکش میکنم نمیگم همه کارارو میکنم ولی از ظرف شستن متنفرم😩😩

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم چطور برم وقتی تایم خواب مشخصی ندارم ساعت یکو دو شب میخوابیدم راس ساعت6بیدار میشدم حرفسم میزدم ...

من شرایطم خیلی سخت تر تو بود همه اینا با وجود زن بابا با فوق لیسانس رفتم از منشی گری شروع کردم تا شدم مدیر منابع انسانی . حقوق اولم اینقدر کم بود همه شون مسخره می‌کردند بابام پولدار بود ولی برا اینکه مستقل بشه همه کاری کردم نهایتا هم ار طریق شغلم با ی مرد خوب ازدواج کردم 

مینیمال 
ن متاسفانه

ببین یکی از دلیلای رفتار پدرت همینه

فک میکنه چون خرجتو میده میتونه هرجوری بخاد باهات رفتار کنه

این فاقد استثنا هست اکثرا چون مخارج خونه رو میدن حس برتری دارن

فکر یه کار انلاین باش

ادمینی ادیتوری طراحی سایت

من شرایطم خیلی سخت تر تو بود همه اینا با وجود زن بابا با فوق لیسانس رفتم از منشی گری شروع کردم تا شد ...

ممنو نمیذارن هر شغلی برم فقط جاهایی ک مخصوص خانوماست باید برم خیاطی. مزون. اینجور شغلا ک منم نمیخوام هشت ماه کار کردم ماهی یک میلیون 

دو میلیون میداد بهم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

(: از ساعت سه تا الان دارم گریه میکنم

عزیزم گریه نکن

این تنش و ناملایمات واسه همه پیش میاد و حق میدم ناراحت شی ولی چارش دانشگاه یا مستقل شدن مالیه در وهله اول 

وگرنه تا همیشه یا دختر خونه ای یا مجبوری از دستشون شوهر کنی

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
ببین یکی از دلیلای رفتار پدرت همینهفک میکنه چون خرجتو میده میتونه هرجوری بخاد باهات رفتار کنهاین فاق ...

هیچ کوفتی بلد نیستم متاسفانه (: 

اسی من هفته ای یک بار مبرفتم طبقه آخر ساختمون لبه ارتفاع خودکشی رو تصور میکردم اما یکجا گفتم بسه بای ...

ممنم میرم رو پشت بوم میشینم پایینو نگاه میکنم میگم اگه بپرم چی میشه میمیرم یا استخونام میشکنه؟ 

خونمون سه طبقست 

ممنو نمیذارن هر شغلی برم فقط جاهایی ک مخصوص خانوماست باید برم خیاطی. مزون. اینجور شغلا ک منم نمیخوام ...

منم همینطور بودم بخدا کار اولم ی آشنا بود پدرم گذاشت برم . کوتاه نیا کارت پیدا کن برو بعدم بگو برگشتم سر کار قبلی اصلا نگو کجا کار میکنی

مینیمال 
آرایشگاه خیلی خوبه

نمیذاره صد بار گفتم میگه ن ن ن ن میگم محیط زنانست میگه ن 

منم همینطور بودم بخدا کار اولم ی آشنا بود پدرم گذاشت برم . کوتاه نیا کارت پیدا کن برو بعدم بگو برگشت ...

مگه میذارن؟؟؟ حتما باید بیاد چک کنه ببینه کجا کار میکنم