2777
2789
عنوان

اگه تو دوران دوستی طلا هدیه بگیرین چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 51 پست
شما ک میگن براش جبران کن میگی من نمیتونم ندارم پول انقد و...میگن ی جوری بهش پس بده میگی چرا پس بدم و ...

منظورم از چرا پس بدم اینه اولا با همیم و صب گفتم لازم نبود کلی ناراحت شد فک کرد خوشم نیومده اینا 

فقط دوست ندارم فک کنه به خاژر پوله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره امروز هدیه داد بهم برا روز زن منظورم اینه نمیخوام فک کنه به خاطر پولو ایناس معذبم شدم اگ خدایی ن ...

اگه ازدواج کردین که نگهمیداری فقط تشکرکن خوشحال شو. مهم نیست چزور فکرمیکنه بذارعادت کنه بگیره جمع کن همرو. اگه خدای نکرده نشد که باپس بده اگرم پس ندادی بفروش یکاری باهاش بکن  

لایک نکنید❤️

منظورم از چرا پس بدم اینه اولا با همیم و صب گفتم لازم نبود کلی ناراحت شد فک کرد خوشم نیومده اینا فقط ...

ینی چی بخاطر پولشه؟

منظورتو نمی‌فهمم ینی فک کنه تو بخاطر پولش میخوایش؟

یا فک کنه تو بعدا نمیتونی جبران کنی برای همین میگی نگیر؟

خودش میگه من دوست دارم برات خرج کنم به تو هم مربوط نیس خوششم نمیاد من زیاد براش هدیه و کادو بخرم میگ ...

بهش میخوره مردباعرضه ای باشه چرامیخوای کات کنی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دیگه اینا بستگی به خودت داره من زمانی که درامدی نداشتم واضح به طرف مقابل میگفتم که دوس دارم کادو گرف ...

خوشش نمیاد من زیاد هدیه بدم 

میگ مردی گفتن دختری گفتن بعدشم میگ من دوست دارم برات خرج کنم به تو مربوط نیس