2777
2789
عنوان

از غرور خالم خیلی دلم شکست🥲بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 28 پست

کاش وقتی برای مادر بزرگت چیزی تهیه نکردی اونجا پیشش نمیدادی 

بالاخره مادره دلش میخواد یکی ازش قدر دانی کنه 

به نظرم خیلی خوشحال شده از قدر شناسی نوه اش و ذوق کرده بهتر این بود بگی این دفعه رفتم اگر لنگه همین بود برای شماهم میخرم 

نمیگفتی خاله برات میخره چون خالت خورده تو برجکش خواسته با ضایع کردن تو غرور خودشو حفظ کنه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش وقتی برای مادر بزرگت چیزی تهیه نکردی اونجا پیشش نمیدادی بالاخره مادره دلش میخواد یکی ازش قدر دان ...

چرا قبل اینکه مطلبو درست نخوندی داری نظرمیدی؟

میگم برا مادربزرگم کادو بردم

کادو مامانمم اونجا دادم

کاش وقتی برای مادر بزرگت چیزی تهیه نکردی اونجا پیشش نمیدادی بالاخره مادره دلش میخواد یکی ازش قدر دان ...

خالم پول داد بهش اصلا اونجور نیست

خالم سرمرست مادربزرگمه 

درواقع مجرده خرج مادرشو میده باهم زندگی میکنن

چون خاله خرج مادرشو میده کلا باهم زنرگی میکنن

پس بهش برخوردکه پول کادوی انتخابی توروبده اگه میتونی باپول خودت برامادربزرگت بخرتابعدخاله براش طلابخره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
پس بهش برخوردکه پول کادوی انتخابی توروبده اگه میتونی باپول خودت برامادربزرگت بخرتابعدخاله براش طلابخ ...

مادربزرگم خودش از اون مفت خورای وحشتناکه

فقط چون به مادرم گیر نده ۲۸۰ دادم ظرف سرامیکی بردم براش

اصلا من به اونا بدهکار نیستم

بعدشم خالم سرپرست مادرشه باهم زندگی میکنن 

چرا قبل اینکه مطلبو درست نخوندی داری نظرمیدی؟میگم برا مادربزرگم کادو بردمکادو مامانمم اونجا دادم

وقتی وقت میزارم نظر میدم بدهکارت نیستم حتما بد توضیح دادی که اون شده جوابت 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿