2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ تا ۲۵ بهترین سن ازدواجه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

اگه لای پسرا ولو ۳۰ سالگی ..

اگه درست حسابیه با دوست پسر نمیخوابه ۲۳ 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
شوخی نکن🤔

چرا شوخی؟استقلال کامل

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
والا بخدا منم فقط دارم ب درسم فکر میکنممیام اینجا همه میگن سن کوچیک ازدواج کنین و فلان🤦🏼‍♀️😂حس کر ...

مگه قبل شکل اونا باشی تو 

واسه اینکه ریخت اونا نشی باید طبیعتا مدل زندگیتم فرق کنه باهاشون 

من هجده سالمینا بود همه دخترای همسنم شوهر کردن از فامیل تا همکلاسی و ... بعد اومدن گفتن همه دارنازدواج میکنن فقط تو درس میخونی 

حالا نتیجه ؟ تو ۲۱ سالگی فقط منم که معلمم 

باروری ولی تو اون سن خیلی سخت میشه

علم پیشرفت کرده خواهر

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چرا شوخی؟استقلال کامل

بالای ۳۵ آدم آنقدر عاقل میشه که دیگه ازدواج نمی‌کنه😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ