2777
2789
عنوان

خانما زایمانم نزدیک سزارینی هستم کسی ندارم همرااه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 56 پست
خدا لعنتشون کنه خانواده منم همینن

ازچندروز قبل چند نوع خورش درست کن بگذار فریزر تا بتونی استراحت کنی یه حلوای گرم هم درست کن  روز قبل زایمان بگذار یخچال بعد زایمان گوشت کباب شده جیگر بخور تا زودتر زخمات خوب بشه برا بیمارستانم اگ میتونی برو خصوصی تاشوهرت بیاد پیشت اگه نه یه نفر از این نیرو خدماتیا بگیر بیاد پیشت اگ دوستی رفیقی همسایع هم داشته باشی خوبه بیاد تا آشنا

با یک پرستار صحبت کن 

۴۸ ساعت بگیرش 

توی خارج از ایران همین کار رو میکنن و هیچ همراهی وجود ندارد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادرم اومد وبچم خیلی ناراحتی میکردخداازش راضی باشه جاریمم اومدبنده خدا حتی وقتی بیهوش بودم زودترازمادرم توبخش رسیده بودولباسامومرتب کرده بود درسته فقط یک روزبودامابرامرخیلی کارش باارزش بودخداهرجاهست ازش راضی باشه.۲۰روزگی بچم هم دکتراگفتن مشکل داره و مادرم رفت و باهام قطع رابطه کرد سخته اما میگذره خودم هم ازپس مریضی بچم براومدم هم خودم هم الان تااخرعمربایدازش پرستاری کنم💔

منم دو ماه دیگه سز میشم خواهرم خودش بارداره و کمکی از سمت خانوادم ندارم مادرشوهر و خواهرشوهرم قراره یه هفته کمکم باشند و البته واقعن کمکند منتو این چیزام برام مهم نیست عمل سختیه و کمک میخوام پس بودنشون بهتره... یه جاهایی باید منطقی بود.

عزیزم من شیرازم دوتا بچه ۲ و۴ ساله دارم کسی هم ندارم ازشون نگه داری کنه کاش منم مثل بقیه کس وکاری داشتم خودم میامدم کمکت میکردم چون درد شما رو خودم کشیدم فقط حواست بشه بعد زایمان مثل من ناخواسته بچه دوم حامله نشی چون به خاطر همین بی کس کاری زندانی میشی تو خونه وبچه اولت ضربه روحی میخوره.