2777
2789
عنوان

کسی تاحالا ب بچش چرک خشک کن داده

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست

منم دقیقا دخترم تو وضعیت دختر شماست،۶ سالشه هفت هشت روزه مریضه ،کوآموکسی کلاو داد دکتر،تموم شد

دیشب گوش درد وحشتناک گرفت بردم صبح پیش متخصص بازم آنتی بیوتیک داد و یه اسپرز که باید به بینیش بزنم گفت‌ گوشش التهاب داره ،داروها رو دادم دردش آروم شد بعد چند ساعت ولی هنوز پیشونیش و صورتش داغه

لعنت به این ویروس 

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
هم داری آموکسی میدی هم کو آموکسی؟؟؟؟واقعا؟!کوآموکسی کلاو یه داروی ترکیبی هست که داخلش آموکسی داره .. ...

دکتره گفت مشکلی نداره.نمیدونم بخدا با ترس و لرز دارم میدم.چون از این میترسم عفونت تو بدنش بمونه دارم میدم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا دخترم تو وضعیت دختر شماست،۶ سالشه هفت هشت روزه مریضه ،کوآموکسی کلاو داد دکتر،تموم شددیشب گ ...

استامینوفن نمیدین؟دخترمن گوش دردش خوب شده،ولی امروز میگفت با اون گوشش که عفونت داشت صدا ها رو کم میشنوه.فکرکنم پرده گوشش پاره شده بخاطر عفونت😓توی گوگل نوشته خودش خوب میشه تو چند روز.ولی فکرکنم یه متخصص باید ببرم ببینه.

دکتره گفت مشکلی نداره.نمیدونم بخدا با ترس و لرز دارم میدم.چون از این میترسم عفونت تو بدنش بمونه دارم ...

استرس نداشته باش . میگذره این روزا

مایعات خییییلی زیاد و به دفعات بهش بده

اب سیب اب پرتغال توپ رقیق و دارو سر وقت مخصوصا آنتی بیوتیک

اگه ۵ روز آموکسی بهش دادی قطع کن و فقط کوآموکسی کلاو رو ادامه بده

استامینوفن نمیدین؟دخترمن گوش دردش خوب شده،ولی امروز میگفت با اون گوشش که عفونت داشت صدا ها رو کم میش ...

ایبوبروفن بهش میدم،حتما ببرش پیش متخصص که خیالت راحت بشه

دکتر گفت ار عوارض این ویروس مسخره ی جدیده

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
استرس نداشته باش . میگذره این روزامایعات خییییلی زیاد و به دفعات بهش بدهاب سیب اب پرتغال توپ رقیق و ...

عزیزم شما پزشک هستین؟ بنظرت فردا بازم یه دکتر دیگه برم ازش بپرسم این دوتا رو باهم بدم یا نه؟راستی امروزم میگفت اون گوشش که التهاب داشت صدا ها رو کم میشنوه.فکرمیکنم پرده گوشش پاره شده.ولی میگن خودش خوب میشه😭

استرس نداشته باش . میگذره این روزامایعات خییییلی زیاد و به دفعات بهش بدهاب سیب اب پرتغال توپ رقیق و ...

راستی شب اول که آموکسی کلاو رو دادم نصف شب از بیمارستان اومدیم.ساعت ۲ شب دادم.از مدرسه هم ساعت ۲ ظهر میاد.صبح و عصرم آموگسی سیلین رو میدم.بنظرت نصف شب بیدارش کنم یه چیزی بخوره معده ش خالی نباشه بعد شربتشو بدم؟یا ساعت ۱۰  ۱۱ شب بدم که بیداره؟

ایبوبروفن بهش میدم،حتما ببرش پیش متخصص که خیالت راحت بشهدکتر گفت ار عوارض این ویروس مسخره ی جدیده

پروفن برای معده خیلی بده متوالی بدین. با استا تبش پایین نمیاد؟

عزیزم شما پزشک هستین؟ بنظرت فردا بازم یه دکتر دیگه برم ازش بپرسم این دوتا رو باهم بدم یا نه؟راستی ام ...

مگه پرده گوش با یه عفونت ساده پاره میشه 

طبیعیه اگه عفونت گوشش کامل رفته کم کم خوب میشه

عزیزم شما پزشک هستین؟ بنظرت فردا بازم یه دکتر دیگه برم ازش بپرسم این دوتا رو باهم بدم یا نه؟راستی ام ...

حتما که پاره نشده اما یا ملتهب هست یا آسیب جزئی دیده ... پرده گوش پاره بشه مگه بچه یه جا بند میشه؟!

اگه آسیب جزئی دیده باشه ترمیم میکنه خودش رو