ای وی اف کردم و سه تا جنین انتقال دادم و اولین جنین 14اذر ودوتاجنین دیگه 17اذر ، روز 14انتقال بتا 38و دوروز بعد 105و دوروز بعدش 215، آیاالان بارداری من خارج از رحمی هست ؟و قرار شده فردا هم آزمایش بتا بدم تیتر بتام چند بشه نرمال هست هرچی میدونید بهم بگید خیلی حالم بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره دکترم همه رومینوشت برا ازمایش جلسه دوم ازش پرسیدم گفت من خودم وضعیتت رو دیدم و لازم نمیدونم از ...
یعنی برای شما ننوشت فقط؟
بازم ازتون ممنونم جواب دادید سوالاتمو .. اخه بعضی از کسایی که تجربه دارن زیاد راهنمایی نمیکنن .. من خودم هر تاپیکی بدونم کمکی ازم بر میاد و تجربه م بدرد میخوره شرکت میکنم .. مخصوصا درمورد ازمایشا و پاپ اسمیر و .. 😅
یعنی برای شما ننوشت فقط؟ بازم ازتون ممنونم جواب دادید سوالاتمو .. اخه بعضی از کسایی که تجربه دارن زی ...
اره والا برا من ننوشت اصلا عکس رنگی نوشت ک از روز ۸ تا ۱۰ پریودیم برم روز ۱۰ پریودم هم سونو داشتم پیشش رفتم گفتم امروز هم میرم عکس رنگی یه بار دیگه خودش سونو کرد گفت اونم لازم نیست فک نکنم لوله هات بسته باشه یا لگنت ایراد داشته باشه دکترمم خیلی شوخه گفت دختر ب این خوشگلی ک شوهرش هر شب به به چه چه میکنه فک نکنم درونش ایراد داشته باشه