2777
2789
عنوان

آجیایی ک از آی وی اف کردن و بتاشون پایین بوده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 71 پست
فردا مثبت بشه بتام میام حتما میگم😍دکتر من رو دستش نیست خیلی دکتر خوبیه خدا حفظش کنهو من تو مطبش از ...

نه کاش کسی کورتاژ نکنه  .. کاش اینم دکتر در نظر میگرفت و معتقد بود 😢😢

میشه بگید چه دکتری هستن و چه مرکزی .. من میدونم دکترم تو شهر خودمون معروفه ولی واقعا نمیدونم چند درصد زوجین اونجا نتیجه گرفتن 😢 کاش روم میشد بپرسم ازشون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

فردا مثبت بشه بتام میام حتما میگم😍دکتر من رو دستش نیست خیلی دکتر خوبیه خدا حفظش کنهو من تو مطبش از ...

خراش اندومتر هم انجام دادن براتون؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یادتون هست ذخیره تون چند بود ؟ Fsh چطور ؟ هورمونی ک برای رشد فولیکولاست برای من یکم بالا بود ب ...

باور میکنی من هیچ چکاپی رو نرفتم و هیچ هورمونی ازمایش نکردم

چون دکترم گفت از وضعیت رحمت معلومه ک هورمون هات منظمه فقط هورمون مردانم یکم بالاست اونم بخاطر تنبلی تخمدانمه حتی اونم نرفتم ازمایش بدم ک چقدر بالاست😂

انشالله هرچی زودتر شما هم نتیجه بگیری من دفعه اولم ک رفتم مطب دکتر بهم گفت تو تنبلی تخمدان نداشتی وض ...

ان شاءالله فردا با همسرتون با خبرای خوب برگردبد از ازمایشگاه 😍😍😍😍😍😍 ممنونم عزیزم من این ماه میرم برا ای وی اف ان شاءالله .. چند روز دیگه موعدم شد میرم 🏃🏻

نه کاش کسی کورتاژ نکنه .. کاش اینم دکتر در نظر میگرفت و معتقد بود 😢😢میشه بگید چه دکتری هستن و چه ...

اردبیل دکتر سارا امیر عجم و کلینیک آراد

مرکز دولتی نرفتم دستگاه هاشون قدیمی شده و دکترم دید وضعیت تخمک هام قشنگه گفت اگه پولشو داری برو آراد مرکز قفقاز دستگاهاش قدیمی شده حیفه منم ب حرفاش گوش کردم و خدا روشکر راضیم اتاق خصوصی پرستار خصوصی هزینش هم چنان فرق نمیکرد

نه گفتم انجام بدیم گفتن لازم نیست اگه خدایی نکرده منفی شدم انتقال دومم پی ار پی میکنن همون خراش

نه امیدوارم همین بار اول مثبت شه عزیزم هم برای شما هم هرکس ای وی اف کنه .. کمتر دارو امپول مصرف کنیم 🏃🏻

باور میکنی من هیچ چکاپی رو نرفتم و هیچ هورمونی ازمایش نکردمچون دکترم گفت از وضعیت رحمت معلومه ک هورم ...

چطور میشه😅😅 چ عجیب ، اخه این ازمایشاتو همه دکترا میخوان .. چون هر هورمونی تنظیم نباشه خودش یه مانع برا بارداریع .. من پرولاکتینمم با قرص اوردم پایین .. 

فک نکنم چون خودشون با دستگاه خاص جنین رو انتقال دادن رحمم و گفتن یه حالت خاص دراز بکشم ۲ ساعت گفت پا ...

نه عزیزم آب وی اف میزارن داخل رحم اون ایوای که میاره به سمت لوله

اسمم سیندخت هست 
نه امیدوارم همین بار اول مثبت شه عزیزم هم برای شما هم هرکس ای وی اف کنه .. کمتر دارو امپول مصرف کنیم ...

الهی امین

برا همه چشم انتظارا هرچی صلاحشونه بشه حالا اگه مثلت هم بشه تا ۳ماه هپارین میزنیم فک کنم من قشنگ ابکش شدم😂 روزی. ۲تا امپول یه عضلانی یه زیر جلدی

اردبیل دکتر سارا امیر عجم و کلینیک آرادمرکز دولتی نرفتم دستگاه هاشون قدیمی شده و دکترم دید وضعیت تخم ...

تشکر عزیزم .. یکم دوره از ما .. جنوبیم 😢 

چطور میشه😅😅 چ عجیب ، اخه این ازمایشاتو همه دکترا میخوان .. چون هر هورمونی تنظیم نباشه خودش یه مانع ...

اره دکترم همه رو‌مینوشت برا ازمایش جلسه دوم ازش پرسیدم گفت من خودم وضعیتت رو دیدم و لازم نمیدونم از چهره مشخص میشه تو هورمون مردانه بالایی داری چون زیر چونم موهای کلفت در میاد گفت اونم بخاطر تنبلی تخمدانته