2777
2789
عنوان

دیشب با دختره که دوستش دارم چت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 95 پست
منم یه دونه خنده گذاشتم یعد از عکسی که جوابا رو فرستادم

الان این همه من برات نوشتم همین یدونه رو خوندی؟؟؟ 😂😂

دختره برات ۴ـ۵ تا خنده گذاشته 

تو یدونه گذاشتی ؟؟

نکشیمون سامورایی 😂😂خو باونم انگار با اکراه گذاشتی دیگه 

طرف حس می‌کنه به زور داری باهاش چت میکنی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه سوالت نشدم

با استارتر بودم 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
من طرف تو اینستا فقط چت کردم که اونم سوال پرسیدم اونم واسم دوتا قلب گذاشت اونم قرمز تا دوروز اشک شوق ...

خدایا به همین ساعات مقدس منو گاو کن از دست این دخترای😂😂😂😂😂

لعنتی دو تا قلب ساده اس 😂

بعد این اسی اینا رو پشت گوش میندازه 

نمیدونه چقدر نکته مهمه ای 🤦‍♂️

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

الان این همه من برات نوشتم همین یدونه رو خوندی؟؟؟ 😂😂دختره برات ۴ـ۵ تا خنده گذاشته تو یدونه گذاشتی ...

آره ولی حس مغرور بودن پسره رو میگیره دیگه، اگه هی هم خنده بزاره ینی از اون شل دهن ها و بی مزه هاس
باید خیلی مودبانه رفتار کنه، در حد همون ی خنده هم کافیه من میگم

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

چی می خواستید بگید

میخواستم بگم بنظرم هنوز زوده برای پیام و نوع پیامتون برای شروع هم مناسب نیست کلا پیام 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

با استارتر بودم

آها آخه من و ریپ زدی 

آره ولی حس مغرور بودن پسره رو میگیره دیگه، اگه هی هم خنده بزاره ینی از اون شل دهن ها و بی مزه هاسبای ...

نه این که سر هر خنده طرف این غششش بره 😂

یدونه حس غرور میده 

زیادی هم حس هول میده 

دقیقا سر جاش باید خندید 😂😂

آخه اصلا مهم نیست پسرا چی میگن 

مهم اینه چطوری با چه لحنی میگن 🥴😂