2777
2789
عزیزم نیشه سوال منو بگی بالاگفتم

جانم ندیدم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من بعد اقدام توروز تخمک گذازی ۱۳روز بعدش سینه هام شدیدا دردمیکنه ۱۵روز قبل موعد پریودی دردام ا ...

ببین گلم منو خواهرم خاله هام و مامانم کلا سمت مادری هیییییییچ علاعمی تو بارداری نداشتیم حتی ی ویار ساده.

اما من شنیدم علاعم اول بارداری با پریودی خیلی شبیه هم حتی دردای پریودیم میتونه نشانه ی بارداری باشه بدون اینکه بخودت استرس بدی ی هفته صبرکن برو ازمایش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببین گلم منو خواهرم خاله هام و مامانم کلا سمت مادری هیییییییچ علاعمی تو بارداری نداشتیم حتی ی ویار س ...

باشه عزیزم من ۶ساله درحسرتم ۳سال پیشم ی سقط داشتم ولی چون یه هفته قبل پری اقدام کردم وشد بخلطرهمین خیلی بعد موعدم سینه هام بشدت دردمیکرد تند تندم کپردردمیومد سراغم ولی خبری نیمشد اینبارم دقیق اقدام روز تخک گذاریم داشتم و۱۵روز قبل موعدم سینه دردکمردرددارم اصلابرام عجیب بودهمیشه ۶یا۵روز قبل موعدم بوددرددام

اره تهرانم

من تو تهران بیمارستان آرش زیر نظر دکتر لادن کاشانی.

اشرف معینی و خانوم حسینی انجام دادم ۹۰درصد مردم راضی بودن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزم من ۶ساله درحسرتم ۳سال پیشم ی سقط داشتم ولی چون یه هفته قبل پری اقدام کردم وشد بخلطرهمین خ ...

انشائ الله ک مثبته عزیزم

منم دوبار کورتاژ داشتم دیگه خسته شدم رفتم ای وی اف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشائ الله ک مثبته عزیزممنم دوبار کورتاژ داشتم دیگه خسته شدم رفتم ای وی اف

مامشکلی نداریم شوهرم راضی نیس بره کاشت رفتم کربلا

ازخداخاستم و امام حسین توخابم نشونه مامای قدیمی بهم دادن رفتم پیشش یه بادکش سنگین کرد و سید بود دیگه اومدم اقدام حالام همش حس میکنم باردارم 

مامشکلی نداریم شوهرم راضی نیس بره کاشت رفتم کربلاازخداخاستم و امام حسین توخابم نشونه مامای قدیمی بهم ...

قربون امام حسین برم من عاشقشم.

انشای الله ب حرمت خون پاک امام حسین حتما بارداری توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تو تهران بیمارستان آرش زیر نظر دکتر لادن کاشانی.اشرف معینی و خانوم حسینی انجام دادم ۹۰درصد مردم ر ...

من تو مرکز رویان هستم اونجا انجام دادم

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

من تو مرکز رویان هستم اونجا انجام دادم

رویان گرون من اول خواستم برم اونجا دیدم ازپسش برنمیام

رفتم آرش با بیمه تامین اجتماعی کلا صفرتاصد شد۲۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ان شاءالله که چیزی نیست ....دیگه بارداری نگران نباش🥰🥰فقط عزیزم چند سال اقدام بودی و بار چندم ...

بار اول انتقالمه خودمم هیچ مشکلی ندارم 

رویان گرون من اول خواستم برم اونجا دیدم ازپسش برنمیامرفتم آرش با بیمه تامین اجتماعی کلا صفرتاصد شد۲۵

چقدر خوب اره رویان گرون ولی من بیمم سلامت هست و تا 80درصد داروها رو بیمه تعلق میگیره