2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمون داری کرده امشب همه رو دعوت کرده جز ما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 56 پست
اخه اسی می گه همه رو دعوت کرده جز اینا رو، خب اینم انتظار داره کلی تدارک دیده بی چاره دلش شکست

ممکنه دعوتی نبوده باشه مثلا من هر روز به مامانم زنگ میزنم لابه لای صحبت بهم میگیم خوب امشب بیا اینجا یعنی دعوت نبوده باشه 

دعوت یعنی مادرشوهر ایشون به نیت تلفن زدن برداره زنگ بزنه به بچه هاش که امشب شام تدارک میبینم بیاین اینجا 

در کل اینکه مادر برای روز مادر بچه هاشو دعوت کنه جالب نیست یعنی پاشین بیاین به من تبریک بگین و کادو برام بیارین 

اما مادرها یکجورایی منتظر رفتن بچه هاشون هستن 

مادر من بدون اینکه ما رو دعوت کنه پا میشه شام میزاره 

مثل امشب چون من نمیخواستم برم و میدونستم مامانم شام میزاره زنگ زدم گفتم امشب منتظر ما نباشین نمیایم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365322289]ممکنه دعوتی نبوده باشه مثلا من هر روز به مامانم زنگ میزنم لابه لای صحبت بهم میگیم خوب امشب بیا

نمی دونم والا، می گه خواهر شوهرم به ما خبر داده که همه برای شام اونجا هستن،گفته مگه به شما خبر ندادن

ممکنه دعوتی نبوده باشه مثلا من هر روز به مامانم زنگ میزنم لابه لای صحبت بهم میگیم خوب امشب بیا اینجا ...

اینا ظهر رفتن پیش مادرشون ما قرار بود شب بریم اینا عصر رفتن خونه خودشون این زنگ زده بیاید شب

نرفتیم دیگه همسرم رفت آورد خودمون درست کردیم

از غذای اونا اورد چ عجیب 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com