2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمون داری کرده امشب همه رو دعوت کرده جز ما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 56 پست
یه دلیلی براش میارن ، اگه شوهر من بود که می گفت خوراک کم بوده

مآل من اول میگفت زنگ زدن بهم من نتونستم جواب بدم خودش زنگ زد گقت امشب خونه اید گفتن اره ولی نگفتن بیاین فک کنم چقدر طرف اشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مآل من اول میگفت زنگ زدن بهم من نتونستم جواب بدم خودش زنگ زد گقت امشب خونه اید گفتن اره ولی نگفتن بی ...

اره بابا اینقد قشنگ ماست مالی می کنن ، ولی خدا اون روز رو نیاره خانواده ما یه کوتاهی کنن قشنگ محکوم می کنه که مقصرید

بدتر اینکه همه یاد گرفتن، هر کسی رو دلشون نخواد دعوت نمی کنن ، تقصیر مادر شوهره عادی کرده

عجب آدمایی هستن😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من ی دفعه مادر شوهرم همه رو دعوت کرده بود به غیر از ما .من و همسرم نزدیک خونشون کاری داشتیم ی سر رفت ...

چه خوب همسرت میفهمه مال من تازه امشب میگفت کیک هارو نگه دار فردا ببریم براش🫠

مآل من اول میگفت زنگ زدن بهم من نتونستم جواب بدم خودش زنگ زد گقت امشب خونه اید گفتن اره ولی نگفتن بی ...

اما من فکر میکنم مادرشوهرها منتظر میشن همچین روزی خودمون بریم یک جورایی انتظار مادرانه است 

مثلا مامان من انتظار داره من برم خونش اما دعوت نمیکنه چون انتظار داره روز مادر به رسم احترام خودم پاشم برم خونه اش 

که البته امشب بهش زنگ زدم گفتم من فردا میام خونتون 

اما من فکر میکنم مادرشوهرها منتظر میشن همچین روزی خودمون بریم یک جورایی انتظار مادرانه است مثلا ماما ...

اخه اسی می گه همه رو دعوت کرده جز اینا رو، خب اینم انتظار داره کلی تدارک دیده بی چاره دلش شکست

استارتر حالا که مجبوری هدیه رو ببری چرا خودت رو از مهمونی و جیگر محروم کنی

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com