2777
2789

واقعا نمیدونم از چی خجالت میکشم ولی خیلی دیونه کنندس 

چند روز پیش برا اولین بار همسایمون اومد دنبالم منو برد تو جمعشون برگشتنی یه آشنایشون که منم میشناخت دیدیم فقط یه سلام سرسری کردم و فرار کردم زود اومدم خونه فک کنم گفته بیمعرفته دیگه صدام نزد برم پیششون😓

همیشه تنهام برا این اخلاقم حتی فک میکنم برا این موضوع هیشکی دوسم نداره و نخواهد داشت و تا آخر عمرم تنها میمونم 

میخوام خوب شم ولی نمیتونم نمیشه چکار کنم😓کاش شرایطش داشتم پیش مشاور برم😓

💕یا الله💕

خوبه تو جمع هم رفتی من که همونم نمیرم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندسالته 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

۲۵

ااحتمالا کودکی خوبی نداشتی باید کتاب بخونی خودشناسی کنی وقتی نقاط قوت و ضعف خودت رو بفهمی بهتر میتونی ارتباط بگیری

سطح ارتعاشات بالا ببر 

کودک درونت رو با دانش علم و آگاهی قانع کن....

مثلا ی جایی میری خجالت میکشی علم بهت یاد میده گاهی استرس و خجالت ی چیز طبیعیه همه دارن ولی باید اقدام گرد جلو رفت 

همه ما خجالتی هستیم تو جمعی ک احساس میکنیم از ما بهترن.. ولی بعضیا پوشش میدن و حفظ ظاهر میکنن

بعضیا فرار میکنن از محیط 

در کل سخته میدونم اره ولی کار کنی رو عزت نفست بهتر میشی

کتاب جرات داشته باش دقیقا جواب سوالاتت رو داده

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..