2777
2789
نه عزیزم۴۰۰سکه مهر ک جداساون۱۵مثقال طلا ک قبل عرؤسی میدن منظورمهو میگن عروسی نگیر بجاش عقد خوبی میگی ...

اسی تاپیک قبلیت رو فرصت نکردم بخونم

اما با چیزایی که گفتی فهمیدم 

قرار بوده بهتون یه تعداد طلا بدن که بجاش قراره خونه بدن

که ظاهرا 

اکر رسم دو طرف بود خب دو خانواده سعی میکردن با شناخت رسمشون به تفاهم برسن

ولی مشخصه یا ایشون آشنا نیستن یا دارن سهل انگاری میکنن

نمیدونم ولی وفای به عهد یا حداقل مسئولیت پذیری توی روزای اول خیلی مهمه

الان طلاها هم نمیدن؟

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای آقایون باشم چنین چیزی قبول نمیکنم چندصباحی زندگی کنید بهم اعتماد بدین بعد توقع داشته باشین م ...

عزیزم همینجوری ک نمیخواد بزنه

۵۰۰پول طلاهامه

یک تومن پول عروسی اینا ک اگ نگیرم براشون میمونه

۳۵۰هم پول وام ازدواجم دارم

از مجردیمم طلا دارم بزارم۲۰۰میشه

نزدیک۲تومن من میخوام کمکش کنم

انتظار زیادی نیس خونه بزنه ب نامم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خب ۱۵ مثقال طلای زیاد نیست؟اونم تو این قیمت ها؟برا عقد و عروسی دیگه آخرش یه سرویس طلا میدن

عزیزم حرفیه ک خودشون زدن

بعدشم ما رسمه ک قبل عروسی تمامی طلاهای دخترو بهش میدن

خواهرش توی عقد همه رو برد

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
عزیزم همینجوری ک نمیخواد بزنه۵۰۰پول طلاهامهیک تومن پول عروسی اینا ک اگ نگیرم براشون میمونه۳۵۰هم پول ...

خوب عقد کنید 

دیگه بعد عقد اختیار زندگیتون دست خودتونه دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حالا نصفشو بگیرن والا داییتم حق داره هنوز عقد نکردین که میگه بابات باید نصفش به نام باشه

عزیزم یه هفته قبل عقد خونه میگیره

نزدیک دوتومن از طرف ما بهش میرسه

خوبه پس زیاد نیست

۲۰ مثقال میشه ۱۰۰ گرم

طلا رو الان متوسط گرمی ۵۶۰۰ بگیرن میشه ۵۶۰ میلیون ناقابل،۴۰۰ تا سکه هم میشه ۲۲ میلیارد 

کلا خانواده عروس خیلی کم توقعن!!! یعنی واقعا دلم برای خانواده پسر سوخت

اسی تاپیک قبلیت رو فرصت نکردم بخونماما با چیزایی که گفتی فهمیدم قرار بوده بهتون یه تعداد طلا بدن که ...

نه عزیزم

منوپسرداییم نامزدیم

شغل ایشون تهرانه و ما خوزستان

بابت شغلش ک مجبوره یک هفته اونجا باشه و سه روز خوزستان گفتن بریم سرخونه زندگیمون تهران

گفتن بجای اینکه طلابگیرن و خرج عروسی کنن من پول بهشون بدم خونه بگیرن 

بعد بالام میگه اگه نصف خونه رو به نامت میزنن قبول میکنم

اگه نمیزنن باید عروسی بگیرن طلاهاتم کامل بخرن

ک داییمم قبول نکرد

خوب عقد کنید دیگه بعد عقد اختیار زندگیتون دست خودتونه دیگه

بدون اجازه خانواده ک نمیشه

بعدشم بابامه

۲۰ مثقال میشه ۱۰۰ گرم طلا رو الان متوسط گرمی ۵۶۰۰ بگیرن میشه ۵۶۰ میلیون ناقابل،۴۰۰ تا سکه هم میشه ۲۲ ...

عزیزم مهریه ک۴۰۰سکه اس نمیدن

فقط طلاها

همینکه ۴۰۰ سکه مهریه رو تو این زمونه قبول کردن نشون میده خیلی سادن به نظرم از دستشون نده

عزیزم خواهرشم سه سال پیش۳۰۰سکه بود

۲۰مثقال

همون تایم عقدم کامل طلاهاش برد

بدون اجازه خانواده ک نمیشهبعدشم بابامه

نمیگم بدون اجازه که 

میگم عقد کنید بعد خودتون تصمیم بگیرید که چکار کنید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم یه هفته قبل عقد خونه میگیرهنزدیک دوتومن از طرف ما بهش میرسه

خب عزیزم شما یه رسید بنویس بگو به شوهرم فلان قدر دادم بعدم باید خونه به نامم کنه امضا کنه شاهدم امضا کنه اما شما داری روی خرجایی که طرف داماد میکنه حساب میکنی شما مثلا 500 پول طلاته 350 وامت دیگه عروسی رو چرا حساب میکنی؟بگو 850 میلیون پول طلامو میدم یک میلیارد رو روش حساب نکن والا ما رومون نمیشه عروسی که یکی دیگه میگیره با پولش حساب کنیم بگیم فلان قدر میشه 

خب عزیزم شما یه رسید بنویس بگو به شوهرم فلان قدر دادم بعدم باید خونه به نامم کنه امضا کنه شاهدم امضا ...

بگو یک میلیارد دیگه چرا خرج عروسی که بیچاره باباش یعنی داییت میده رو حساب میکنی؟