2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میارکت باشه من همسرم ازدیروز سرکاره شب ساعت یک میاد روز مادرتموم شده دیگه🤣رفته اضافه کاری ماهم با پ ...

ممنون عزیزم

تنش سلامت باشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

امروز همه از من پرسیدن کادو چی گرفتی از همسرت یکی نپرسید خودت برای خودت چی خریدی همیشه این انتظاره کار رو خراب میکنه مگ خودم چمه ک چشمم همش دنبال کادو همسر باشه چ تولدچ روز زن. امروز برا خودم ی انگشتر خریدم ب قدری حال دلم خوبه ذوق مرگم فراوون😂

افرین .پولش همسرت داد یا خودت پس انداز کردی 

پولش نداریم بخریم 

نهایت یلدا برای خودم البالو خشگه و چندتا مزمز اجیل خریدم 

حالا روز زن چی بخرم فعلا هیچی ندارم 

خخخ 

مبارکه 

کاش عقل شمارو چندسال پیش داشتم 

همسرم حتمااون دنیایادم کرده عزیزم وگرن برادرشوهرم برام نمیخرید برای اینکه دلم نگیره برام گرفته وگرن ...

الهی 

خدا رحمتش کنه 

اتفاقا امروز همکارمنم چون مادرش تودی ماه وندسال قبل فوت کرده صبح کلی گریه کرد 

گفتم پاشو براش خیرات کن 

راحت شدند ومطمئنا جاشون خوبه خیلی بهتر ازاین دنیا

خدانگهدار همچنین برادرشوهرهایی باشه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

افرین .پولش همسرت داد یا خودت پس انداز کردی پولش نداریم بخریم نهایت یلدا برای خودم البالو خشگه و چند ...

خوب همونم خوبه 

نه پول خودم بوده مدتهاست دارم پس انداز می کنم 

در حد توان ادم هرچه بتونه بخره خوبه حتی یک کش مو یک جوراب یک بستنی😋

مبارکت باشه، منم برای خودم اسنس کوزارکس رو خریدم، شاگردام برام گل و کادو و کارت هدیه اوردن، ولی همسرم چیزی نگرفته، عمیقا ناراحتم، البته خونه عوض کردیم دستمون خالی هست ولی اینکه هیچ کاری نکرد و فقط بهم تبریک گفت خیلی دلم گرفته.

الهی خدا رحمتش کنه اتفاقا امروز همکارمنم چون مادرش تودی ماه وندسال قبل فوت کرده صبح کلی گریه کرد گفت ...

مچکرم عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه همسرم۸ماهه رفته و واقعاخیلی احتیاج داشتم همیشه کنارم باشه و کلیم تازه گریه کردم که چرا تواوج جوونی همچین بشه ولی نمیشه باخداجنگید!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
افرین .پولش همسرت داد یا خودت پس انداز کردی پولش نداریم بخریم نهایت یلدا برای خودم البالو خشگه و چند ...

انشاءالله خدا برات می رسونه 

من اول پیله همسرم کردم بیا شماهم پول بذار ماشینمونو که پارسال تصادف بدی کرده بود را عوض کنیم دیدم راضی نمیشه 

امروز رفتم برای خودم خرید کردم اونم بره سماق بمکه😁

مچکرم عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه همسرم۸ماهه رفته و واقعاخیلی احتیاج داشتم همیشه کنارم باشه و کل ...

خیلی سخته 

انشاءالله خدا بهت صبر بده ودلتو اروم کنه 

مبارکت باشه، منم برای خودم اسنس کوزارکس رو خریدم، شاگردام برام گل و کادو و کارت هدیه اوردن، ولی همسر ...

همون تبریک هم خوبه 

به حاش خونه خریدین دیگه ....خونه حتی اگربه اسم اقا نباشه بیشتر به دردخانم میخوره چون خانم بیشتر وقتشو توخونه میگذرونه 

انشاءالله سال بعد بهترینها رابرات میخره

همون تبریک هم خوبه به حاش خونه خریدین دیگه ....خونه حتی اگربه اسم اقا نباشه بیشتر به دردخانم میخوره ...

نه کلا شوهرم اهل هدیه دادن نیست زیاد، مثلا دو سال قبل ماشینم رو عوض کرد، به جای کادوهای کل اون سال، همیشه روز زن ،روز تولدم روز معلم دلم می گیره، شوهرم هدیه دادن براش مهم نیست🥺