2777
2789
عنوان

الان همه نوع افسردگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم اتاقی دیوونه هم داری؟

اون مرحله رو گذروندم ☹️حقیقتا مشکلات دیگه در برابر هم اتاقی دیوونه سخت تر و دیوونه کننده تره 

ندید بگیر اون یکی رو.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

بخور بهتر میشی من خودم تجربه اشو دارم کا بهت میگم عوارض هم نداره

جدی؟شما هم آمی تریپتیلین خوردین؟

میترسم بدنم عادت کنه به خصوص که خواب آورم هس

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

جدی؟شما هم آمی تریپتیلین خوردین؟میترسم بدنم عادت کنه به خصوص که خواب آورم هس

من این قرص رو نخوردم

قرصی که خودم میخورم روز اول که خوردم بدجور خواب آورد بود بعدش دیگه نه عادت کردم

اگه بهت نساخت برو عوض کن قرص

ولی خیلیی بهتر شدم خوش اخلاق شدم عصبی نمیشم دیگه افسرده و ناراحت نیستم اگه حالت بده بخور

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
من این قرص رو نخوردمقرصی که خودم میخورم روز اول که خوردم بدجور خواب آورد بود بعدش دیگه نه عادت کردما ...

مرسی گلم ❤️ایشالا حال دلت همیشه خوب باشه

واقعا دارم عذاب میکشم ،دم به دیقه گریه و ناراحتی و فکر و خیال و بی خوابی و بداخلاقی و زود عصبی شدن و ...امونم رو بریده.با همه اینا از قرصه میترسم.ولی باید بخورم مجبورم بخورم ‌و گرنه یه کاری دست خودم میدم.

مرسی گلم ❤️ایشالا حال دلت همیشه خوب باشهواقعا دارم عذاب میکشم ،دم به دیقه گریه و ناراحتی و فکر و خیا ...

نترس به من اعتماد کن بعد قرصی هم که بهت داده اعتیاد نمیاره اگه چیزی هم بشه میتونی سریع قطع کنی

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕