2777
2789
عنوان

روز زن دامن ماهم گرفت و دعوا شد حق با مامانمه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 88 پست
اون پولایی که میتونست صرف رفاه بیشتر و آرامش ما باشه ازمون دریغ شدمگه نمیگن نونی به خونه رواست به مس ...

صبر کن ببین گذر زمان همچین اینها رو دشمن میکنه. نمونش پدر و عمه هام ولی دیگه دیر شده. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبر کن ببین گذر زمان همچین اینها رو دشمن میکنه. نمونش پدر و عمه هام ولی دیگه دیر شده.

کاش اینام زودتر قهر کنن شرشون کم بشه

دیگه چیزی ته جیبمون نزاشتن همرو غارت کردن

انگار بابای منو بانک میبینن

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
دارن گردنش تبر نمیزنهحقوق خودش خرج بریز و بپاش و سفرای اعیونیش میشه باقیشم بابای من میده

درک میکنم عزیزم. واگذارشون کنید به خدا. خدا بهترین انتقام گیرنده است

مگه پدر ندارند؟

یه تعارفم نمیکنن ها میگیرن و میگن دستت درد نکنه

پس چرا من چشمم دنبال پول داداشم نیست؟

چرا حاضر نیستم ۱ هزار واسه من خرج کنه که مبادا خودش تو مضیقه باشه؟🥲

یه تعارفم نمیکنن ها میگیرن و میگن دستت درد نکنهپس چرا من چشمم دنبال پول داداشم نیست؟چرا حاضر نیستم ۱ ...

چون تو انگل نیستی. ببین عزیزم پدر منم خسیسه. حتی ی قرون برای من خرج نکردن. میوه خواستگاری رو خودم خریدم. لباس عقد خودم خریدم. مبلاشون کهنه بود خوددم عوض کردم. من تا 43سالگی مجرد بودم. تلخ بود ولی خدا رو شکر مردانه کار کردم. تلاش کن و روزیتو از خدا بخواه

چون تو انگل نیستی. ببین عزیزم پدر منم خسیسه. حتی ی قرون برای من خرج نکردن. میوه خواستگاری رو خودم خر ...

بابام خرج ماهم میکنه ها ولی میتونست کیفیت زندگیمون ببره بالا و مجبور نشیم قناعت کنیم پول داشت وضش خوب بود دلیل نبود ببره بده اینور اونور

بدم میاد بابام رو کیف پول میبینن و همش تیغش میزنن

تا الان چند صد ملیون تیغش زدن😑

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 لطفا این تاپیک من رو حذف کنین ناراحت بودم و از زندگی ...

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
یعنی از همین ۱۲ امشب میشه؟

نه عزیزم فردا ساعت 12 ظهر لطفا ارسال کنید و صبور باشید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون