2777
2789
عنوان

چهار ماهه ازدواج کردیم همسرم کادو روز زن نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست
بگم به نظرت؟ بد نمیشه

ن اصلا 

فکر میکنه نمیگی چون برات مهم نی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این موارد به خانواده و عادت خانوادگی برمیگردهبعضی خانواده ها مثل شما از اول این مدلی بودین و نمیتونی ...

اختلاف طبقاتی خانواده من و همسرم یه دنیای منتها روز اول و چند جلسه اول متوجه نشدم

این موارد به خانواده و عادت خانوادگی برمیگردهبعضی خانواده ها مثل شما از اول این مدلی بودین و نمیتونی ...

چون قبل از ازدواج خودشون رو دست و دلباز معرفی میکنند

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
چقد خودتون رو درگیر این چیزا میکنید این روز هم مثل بقیه روزا 😕😕😕الان شما را صبح حال خودتون رو خرا ...

خود شما انتظار یه تبریک ساده رو ندارید ؟

من کادو نمی‌خواستم ولی یه تبریک ساده چرا واقعا دلم شکست 

خود شما انتظار یه تبریک ساده رو ندارید ؟من کادو نمی‌خواستم ولی یه تبریک ساده چرا واقعا دلم شکست

خدایی ندارم

اصلاا توقع ندارم نه برای تولد نه برای روز زن و روز دختر 

البته اینم بگم که کلا از وقتی ازدواج نکرده بودم 

هیچ وقت مثل بقیه اینجوری نبودم که قهر کنم که چرا کسی تولدم تبریک نگفت چرا برام تولد نگرفتن 

در صورتی که همه دوستام ها سال تولد می‌گرفتن با دعوتی 

ولی من فقط یه بار اونم تو بچگی 

هیچ وقت هیییچ وقت خودم رو درگیر این چیزا نکردم 

خدایی ندارماصلاا توقع ندارم نه برای تولد نه برای روز زن و روز دختر البته اینم بگم که کلا از وقتی ازد ...

خوش به حالت گلم پس زندگی آرومی داری 

من کلا از بچگی اینجوری بودم امیدوارم موفق باشی گلی 

چون قبل از ازدواج خودشون رو دست و دلباز معرفی میکنند

نه واسه همه اینطوری نیست.

اکثر اونایی که مشکلات این مدلی دارن؛ دوره آشنایی خیلی کوتاه و محدودی داشتن؛ سریع عقد کردن و اعتقاد داشتن دیگه تمومه و نباید جدا شد؛ سن کم ازدواج کردن و تجربه این مسائل رو نداشتن که این مسائل فردا مشکل‌زا هست و یه سری ملاک و معیار ابتدایی مثل ظاهر و مادیات رو مدنظر داشتن نه‌اینکه توجه کنن که طرفشون چقدر توی مسائل احساسی باهاشون تناسب داره و ....

و البته که همیشه بعد مالی ماجرا نیست که بگیم قبلا دست و دلباز بودن؛ تبریک گفتن و توجه کردن و زمان گذاشتن و یه گردش دونفره خیلی از خانمها رو راضی میکنه ؛ مگه چقدر خرجشه؟ که قبلا داشتن و الان ندارن ‌.‌‌‌‌‌‌.‌‌.که همینو خیلی از آقایون بلد نیستن‌ و بیشتر هم احساسی هست تا مادی و دست و دلبازی.‌‌‌..

خوش به حالت گلم پس زندگی آرومی داری من کلا از بچگی اینجوری بودم امیدوارم موفق باشی گلی

عزیزم شما هم با خودت فکر کن ببین یه تبریک ارزشش رو داره که انقد حال خودتو خراب می‌کنی 

حالا فکر کن گفته 

و تمام 

بیخیال بابا پاشو دست و صورتت رو بشور 

یه شام خوشمزه درست کن

بعدش به همسرت بگو‌ من خیلی منتظر موندم امروز رو بهم تبریک بگی 

دلخور شدم 

به درستی نه با دعوا 

به خدامن خودم چند  دفعه تولد خودم رو یادم رفته 😐تولد خودمممم

خیلی از مردا باید این چیزا رو بهشون یاد بدی 

اینو  از خودم نمیگم 

مشاوره خانواده می‌گفت 

آقای بورقانی

من همیشه صحبت هاشو گوش میکنم اتفاقا در مورد همین کادو گرفتم روز زن هم توضیح داده بود 

اگر خواستید کانالاش بفرستم رایگان هست

البته اگر نگن داری تبلیغات انجام میدی 🤦🏻‍♀️