2777
2789
عنوان

برای شوهراتون چیکار میکنین که خوشحال شه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم هر مردی قلق خودشو داره 

مثلا من همسرم خیلی از ابراز علاقه کلامی و محبت کردن خوشش میاد 

گاهی که چند روز میگذره ابراز علاقه نمیکنم میاد پیشم میگه یالا بهم ابراز علاقه کن😁

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آره خیلی ناراحت میشه میگ از قیافت معلومه ناراحتی چی شده دیگه هی سعی می‌کنه بخندونم منم نامردی میکنم ...

ععع فک میکردم فقط منم کرم میریزم🤣

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ببین مزخرفه توخودتو دوست داشته مگه لازمه کاری گنی تادوست داشتع باشن

اره چرا که نه نمیشه که تو بهش محبت نکنی باید یجور بهش بفهمونی بهش علاقه داری 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
حالا مثلا ب عنوان ی مرد چجور باهاش رفتار میکنی چت کردنت چجوریه چی خوشحالش میکنه

خب آخه فرق داره. مثلا شوهرا معمولا خیلی چت نمیکنن. چت بیشتر مال دوس پسره. ولی در کل بخوای بدونی. به شکم و زیر شکم خوب برسی. و اینکه خودت شاد باشی و بخندی و فضا رو شاد نگه داری

اول از همه به همسرم خیلی احترام میذارم و هواشو دارم بخصوص تو جمع .....

ب شکم و زیرشکمش خوب میرسم، سخت گیر و غرغرو و اهل ایراد نیستم ، اگه بدونم از کاریا رفتاری بدش میاد ب احترامش سعی میکنم انجام ندم ،شادم و همیشه مرتب و خونه راهم تمیز نگه میدارم .هوای پدرمادرش راهم دارم و بدشون را نمیگم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به نظرم هر مردی قلق خودشو داره مثلا من همسرم خیلی از ابراز علاقه کلامی و محبت کردن خوشش میاد گاهی که ...

میشه بگی چجوری بهش ابراز علاقه میکنی؟ اون با حرفا و کاراش بهم ثابت کرده ولی من هیچی انگار بلد نیستم

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بابت هرکاری خوبی که میکنه قدردانی میکنم 

مثلا الان گل خرید گفتم وای مرسی گفت شاخه هاش کمه سریع حرفشو بریدم گفتم مهم نیست مهم اینه که تو یادت بود این خودش باارزش ترینه و اینکه دارم میبینم تو این شرایط که همه مینالن تو چه کارایی واسم می‌کنی 

هرمزدبغ قلق خودشو داره قلق شوهر منم اینه

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

خیلی خیلی بستگی به خوداون ادم داره که قلقش چی باشه شوهرمن برونگراست ومن افسرده ودرونگرام اگه وقتی میادخونه خندون باشم ومثل خودش زیادحرف بزنم خیلی خوشش میاد 

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون