2777
2789
عنوان

تو دوران دوستی طلا هدیه بگیرین از طرف اگه جدا بشین برمیگردونین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 34 پست
عطر با طلا یکیه اخه

هدیه هدیه اس...

اگه یه خورده عزت نفس ادم داشته باشه میفهمه لیاقتش خیلی بیشتر از این چیزاس..و سریع احساس ضعف نمیکنه بخواد هدیه رو پس بده تا یارو خدا نکرده فکر بد نکنه که اره دختره تیغم زد🫡

هدیه هدیه اس...اگه یه خورده عزت نفس ادم داشته باشه میفهمه لیاقتش خیلی بیشتر از این چیزاس..و سریع احس ...

من که راجب این نمیگم ولی معذب میشم دوست ندارم فکر بدی بکنه بعدا چیزی شد بگه طلاهامو نداد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش گفتم الان دومین باره طلا میخره میگم عزیز من طلا رو ولش ولی میگه میخوام بدونی ارزشت برام چقدره چی ...

پس با این توصیفات اگه خدایی نکرده جدا شدیم برنگردون. شاید احساس کرده نسبت بهش سرتر هستی میخواد با این چیزا پا بندت کنه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
من که راجب این نمیگم ولی معذب میشم دوست ندارم فکر بدی بکنه بعدا چیزی شد بگه طلاهامو نداد

خب منم دارم همینو میگم... واسه خودت ارزش قائل باش

وقتی یه هدیه ای مثل عطرو پس نمیدی ولی طلارو پس میدی یعنی خودت با زبون بی زبونی میگی لیاقت طلا هدیه گرفتنو ندارم از سرم زیاده

پس با این توصیفات اگه خدایی نکرده جدا شدیم برنگردون. شاید احساس کرده نسبت بهش سرتر هستی میخواد با ای ...

اتفاقا پسر خیلی خوبیه خدایی چیزی کم نداره ورزشکاره شغلو در آمدش خیلی خوبه نمایشگاه ماشین داره باشگاه داره مربی باشگاهشه ولی 

فقط تو گذشته کارایی کرده که من نبودم و همیشه معذرت خواهی میکنه 

منم نمیخوام خدایی نکرده چیزی شد بگه تیغم زد

خب منم دارم همینو میگم... واسه خودت ارزش قائل باشوقتی یه هدیه ای مثل عطرو پس نمیدی ولی طلارو پس میدی ...

اخه چیز کوچیکی نیستن بتونم بلش کنار بیام الان حداقل یه ۵۰ تومنی داده