2777
2789
عنوان

چی شد که عضو نی نی سایت شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 139 پست
گفتم که هر کس بهتون چیزی میگه نادیده بگیرین تمام بشه بره مگه این که توهین کنن که گزارش بزنین

سلام. سرتون شلوغه؟ خیلی وقته منم با شما صحبت نداشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سال 1397 در حالیکه 37 سالم بود یک عکس لخت مادرزاد از بچگی خودم پیدا کردمدنیا دور سرم چرخید - یادم او ...

کاربر lovestory که به نظرم جدیدا تو سایت ازش کامنت خوندم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مثل تو روزی نیست فحش ندم خودمو کاش دستم میشکست همون لحظه که عضو شدم

چرا؟ سایت یه وسیله هست میشه هر طوری بخوایم استفاده کنیم برای من خیلی پر برکت و مفیده.

منم مثل تو روزی نیست فحش ندم خودمو کاش دستم میشکست همون لحظه که عضو شدم

حالا چرا اینقد به خودت چیز گفتی😃😃

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چرا؟ سایت یه وسیله هست میشه هر طوری بخوایم استفاده کنیم برای من خیلی پر برکت و مفیده.

بیخیال ....اره استفاده خوب هم میشه کرد...روحیم یکم حساسه با بعضی از تاپیکا از ته قلبم گریه کردم بعد دیدم تاپیک فیکه!

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

حالا چرا اینقد به خودت چیز گفتی😃😃

روحیم حساسه به بعضی از تاپیکا واقعا نشستم‌گریه کردم بعد دیرم تاپیک فیکه ....سایت ایرانیم هست خاکش دامن گیره😂😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

love_story91 بود .

یعنی سال 91 اینجا بود؟ یا اینکه اسم کاربریش 91 داره؟

روحیم حساسه به بعضی از تاپیکا واقعا نشستم‌گریه کردم بعد دیرم تاپیک فیکه ....سایت ایرانیم هست خاکش دا ...

آخی گلم .😢😢

اینقد حساس نباش 

گریه کنی که چی بشه

من بعضی شبا که بیدار میمونم

و میام اینجا پشیمون میشم

وگرنه سایت خوبیه 

لعنت به دروغگوها که ناراحتت کردن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

love_story91 بود .

به یاد آن کاربر

⬇️

love_story91

امضاش:

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید😍😊

عکس کاربریش:

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یعنی سال 91 اینجا بود؟ یا اینکه اسم کاربریش 91 داره؟

سلام

۷ اسفند ۱۳۹۷

love_story91

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

آره خودشهدلم براش یک ذره شده .

تعلیق هستن به روش قدیم.

زدم روی اسمشون آن صفحه زرد آمد.