2777
2789
عنوان

بیاید بگم زایمان طبیعی چه بلایی سرم اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 63 پست
به خدا با گریه تموم میشه احساس میکنم دارم زایمان میکنم انقد بد از همه چی وحشت کردم حتی موقع دستشویی ...

اره باید بری داروخ.نه  ژل بخری که دردت کمتر بشه

تا یکسال طول نیکشه بدنت کامل ترمیم بشه 

من بچه اولم طبیعی بودم به منم. گفت لگنت خوبه و بدون درد چهار سانت باز شده بودم زایمانم یک ساعت و نیم فقط درد کشیدم و بچه دنیا امد اما خاطره خوبی ازش ندارم الان که باردارم مجدد میخوام اگه خدا کمک کنه سزارین کنم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۶ ماهه سز کردم هنوزم درد دارم.مادر شدن همینه

منم نزدیک چهارساله حس میکنم بخیه هارو از داخل زیاد دوختن هنوز که هنوزه جاشون میخاره ازهمون موقع عفونت ولم نمیکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

به خدا با گریه تموم میشه احساس میکنم دارم زایمان میکنم انقد بد از همه چی وحشت کردم حتی موقع دستشویی ...

انشالله مشکلت حل میشه درد حین نزدیکی ممکنه یا عفونت باشه یا دهانه رحمت زخم باشه متخصص مراجعه کن معاینه بشی

دوستان پس از کجا باید بفهمیم دکتر نوع زایمان رو درست تشخیص نداده که همچین اتفاقی برامون نیفته؟

من تو پیج چند تا ماما تو اینستا هستم کامنتها رو میخونم نود درصد اوناییکه زایمان طبیعی کردن پشیمون هستن یعنی یک دعوایی زیر کامنتها هست بیا و ببین چقدر ماماها رو فحش میدن که مجبورشون کردن طبیعی زایمان کنند 

در کل فقط درصد کمی اونم با اپیدورال و ماما خصوصی و بیمارستان خصوصی و زایمان در حضور همسر راضی هستن از زایمان طبیعی 

جای بخیه هام درد میکنه و میسوزه

منم بعد چهارسال جایه بخیه هاسزارین اذیتم میکنه 

عفونت ولم نمیکنه 

حس میکنم چسبندگی گرفتم ولی هنوز نرفتم دکتر

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

انشالله مشکلت حل میشه درد حین نزدیکی ممکنه یا عفونت باشه یا دهانه رحمت زخم باشه متخصص مراجعه کن معای ...

بخیه های بیرونیم میسوزه یعنی مشکلی هستـ؟  اخه دکترم ماه اول معاینه کرد گفت خوبه دویاره باید برم؟ 

متاهل و متهد
بخیه های بیرونیم میسوزه یعنی مشکلی هستـ؟ اخه دکترم ماه اول معاینه کرد گفت خوبه دویاره باید برم؟

مگه بهت ژل شست و شوی بانوان و این نوع شوینده ها نداد؟؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد گفت نمیدونم زود سرپا میشی لگنت مناسبه سر بچه توی لگنه رود زایمان میکنی انقد بهم دلگرمی داد ولی ...

چون زایمان طبیعی به دکترها امتیاز میده به دروغ همه رو میفرستن زایمان طبیعی 

ماه گذشته مطب یک دکتر زنان بودم یک خانومی پا به ماه اونجا بود گفت هشت ماه تحت مراقبت یک دکتر از بیمارستان پیامبران که خصوصی هست بودم از اول گفتم سزارین میخوام قبول کرد حالا که به ماه هشت رسیدم گفته نه بیا طبیعی زایمان کن 

منم اومدم پیش این دکتر که قبول کرده ببره سزارین 

یعنی تحت هیچ شرایطی نباید گول این دکترهای زنان رو‌خورد 

منم همین مشکلو دارمخیلی از سزارینی ها اینو میگن

هرچی دارو دوا میکنم براعفونت رفع نمیشه که نمیشه... ــ

هنونرفتم سونو ببینم براچیه اون درد که چن وقتی یبارمیگیرم

چن شبی یبارم لرزی که تواتاق سزارین گرفتم میگیرم تاچنتا پتو نذارم روخودم آروم نمیشم