2777
2789
عنوان

اسمشو چی سیو کردیییییییین یا چی صداش میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط نوشتم 

آقا

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

ناشناس سیوش کردم😂آخه بهم زنگ زد شمارشو نداشتم سیو کردم ناشناس بینم کیه و دیرم اونه و به خودش میگم نفسم یا فرشته و خیلی چیزا

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

گسی نبود که اسمش و به عنوان دختر سیو کنه؟

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

اسمش+❤بیشتر از این دیگه لوس بازیه و هم من هم اون بدمون میاد😂

خب من شوهرم که نیست نمیتونم اسمشو سیو کنم 😂🤦🏻‍♀️

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

من ❤hazrat yar❤وایشون ❤sewgilim❤سیو کرده بود

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اول ضربان قلب بود ، بعدش که اختلاف پیش امد عوضش کردم فامیلیشو گذاشتم الآنم که درحال جدایی هستیم شمار ...

اه‌‌ 

چیه این گذر زمان 

🥺🥺 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...