2777
2789
عنوان

به قول دوستم فکر کنم دختر خرابی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 92 پست

عزیزم اونا مشکل دارن شما جواب نده

والا ما چشم ابرو مشکی بودیم خودشونو میکشتن شمارمونو بدیم نمیدادیم تلگرامو شماره رو حذف کرده بودم فقط ایدی بود موقع کارای گروهی فقط ب ایدیم پیام میدادن پیامای نا مربوطم جواب نمیدادم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان چتو خوندی دیگه میگه اره تو با کلمه دوستی مشکل داری و اینا این ینی ربطی ب درس ندارهما ک تو دانشگ ...

نه در این مورد منم با شما موافقم 

اخه اسی گفت رسمی صحبت میکنیم گفتم خب این دیگه مسئله‌ای نداره

ولی اگه قرار بر بحث غیر درسی و شخصی و خانوادگی باشه دیگه نه

و حق کاملا با شماست

شما بهتر تاپیک رو خوندین و اسکیرینارو دقیق نگاه کردین♥️

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما همه کلاسامون گروه واتساپ داره که استادم تو گروه هست چیکار کنم عضو نشم بنظرتون؟شمارمو که حضورا بهش ...

نه عضو شو ولی اگه پیوی پیام دادن چن روز سین نکن و جواب نده بعد آخر سرم سرد جواب بده سعی کن زیاد صمیمی نباشی

ولی اگه برا زندگیت خواستی از بینشون انتخاب کنی فقط با همون صمیمی باش

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
و اگر دلم نخواد همین جزوه و اینارو بفرسته چی؟مثلا تبریک روز زن دلم نخواد بهم بگه😑😑😑

جزوه رو بگو ممنون نیاز ندارم

تبریک روز زن رو بگو این تبریک مختص نزدیکانتون هست نه من

ولی در کل با خودت روراست باش مثلا خودت چه حسی داری. و اون چه نیتی داره ، اگه صرفا یه ادم سیریشه که واقعا رو اعصابته رک بگو پیام نده چون غیر اون فکر نکنم بفهمه و جدی بگیره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من با پسرای کلاسمون اینطوری رفتار کردم اینکه اونا هولن واقعا ربطی به من نداره !

خب وقتی هولن صحبت رو جمع کن و خدافظی کن چرا ادامه میدی 

اگرم میخوای با طرف دوست شی و تفریح کنی که خب اون یه مسئله دیگس تصمیم خودته زندگی خودته 

خدایا شکرت ...  
شما متاهلین الان؟

الان اره اما دوران دانشجوییم نه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه در این مورد منم با شما موافقم اخه اسی گفت رسمی صحبت میکنیم گفتم خب این دیگه مسئله‌ای ندارهولی اگه ...

❤️❤️❤️❤️

خودم تو این دوران بودم

ترم اول میگفتم روشن فکر باشم اجتماعی ک بگن وای دختره چ خفنه منو دوست صمیمیم ی دانشگاه بودیم از اونجام ک خوشتیپ و خوشگل کلاس بودیم کلا تو فاز بودیم

اما اولین نفری ک اومد گفت شمارتو بده ی وقتیم گفت ی جایی ک استادم بود تو عمل انجام شده بودم میگفت جزوتو میخوام سوال درسی دارم و اینا تو اون شرایط تنها چیزی ک اومد تو ذهنم این بود ک از جزوم عکس بگیر راحت

حالا من اینطوری کردم رفته بود جار زده بود با من دوسته🤦‍♀️

اها فکر کردم با یکی از پسرای دانشگاه شاید ازدواج کرده باشین

ن با بچه های دانشگاه اوکی نبودم اصلا

دوست پسر زمان بچگیم بود اواسط دانشگاه ازدواج کردیم

❤️❤️❤️❤️خودم تو این دوران بودمترم اول میگفتم روشن فکر باشم اجتماعی ک بگن وای دختره چ خفنه منو دوست ص ...

ماشالا چه پسر باجنبه‌ای:/😂

خداروشکر پس دستتون اومد چطور باهاشون رفتار کنین♥️🤍💚

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

ماشالا چه پسر باجنبه‌ای:/😂خداروشکر پس دستتون اومد چطور باهاشون رفتار کنین♥️🤍💚

اوف ی داستانی بود پر شده بود همه جا من یهو از دهن یکی از بچه ها شنیدم گفتن چی شد ک دوست شدید گفتم با کی دوس شدم من غلط بکنم با کسی دوس شم

برام کادو میخرید جلو استادا میداد بهم ،حالا چجوری؟قبل اینکه برم سر کلاس میزاشت رو میزم منم جلو استاد لال میشدم 

ی سری راه افتاد دنبالم تا در خونمون تو خیابون گریه گفتم ولم کن چی میخوای مامانش اومد دانشگاه 

بقیه ام بودنا اما این جوری جلوه میداد انگار باهمیم اخر تو دانشگاه باهاش دعوام شد ک دیگه فهمیدن ک خبری نیست

ادم اولش ناپختس و جوگیر ک اشتباهه

اوف ی داستانی بود پر شده بود همه جا من یهو از دهن یکی از بچه ها شنیدم گفتن چی شد ک دوست شدید گفتم با ...

😂😂 وای خدایا پسره دیوونه