2777
2789
عنوان

به قول دوستم فکر کنم دختر خرابی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 92 پست
ساده اید دوستش خیر خواهشه چه حسودمیدونی پشت سرش چی میگن؟

دقیقا ی هم نظر پیدا شد

با شوخی حرفشو زده

حتی اگه بگیم حسادت حرفش جای فکر داره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ساده اید دوستش خیر خواهشه چه حسودمیدونی پشت سرش چی میگن؟

داره میگه رسمی

اصلا گیریم کل کلاس

وقتی با کل کلاس سوالای درسی بخوای جواب بدی و سرسنگین باشی چه مشکلی داره مگه😐

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بنظرم لزومی نداره اونا شمارتو داشته باشن و بهت پیام بدن!

ما همه کلاسامون گروه واتساپ داره که استادم تو گروه هست چیکار کنم عضو نشم بنظرتون؟

شمارمو که حضورا بهشون ندادم 

داره میگه رسمیاصلا گیریم کل کلاسوقتی با کل کلاس سوالای درسی بخوای جواب بدی و سرسنگین باشی چه مشکلی د ...

تو عنوان نوشته میگم میخندم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

شمارمو از گروه های درسی پیدا میکنن چیکار کنم اخه

احتمالا همه شون میدونن شما اهل چت و جواب دادن هستید چون  میشینن با هم حرف میزنن 

برای همین بهت پیام میدن 

به قول یکی از کاربرا 

پسره تو چت نوشته.  دویت هستی با همه فقط  کلمه دوست رو دویت ندارید 

چند ساله رعتید دانشگاه؟

خب من باهاش رسمی حرف زدم گفتم در حد همکلاسی هستین برام مگه حرف عاشقانه زدم بهش؟

میگم تو که میگی سرسنگین و رسمی صحبت میکنم این چه حرفیه به خودت میزنی و میگی من خرابم🤦‍♀️

خودت یعنی از خودت مطمئن نیستی؟

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اکثر دوستا حسودن من اینو به چشم دیدم که میگمشاید حسودیش میشه که دوستش با همه اجتماعی برخورد میکنه و ...

اجتماعی ینی تو ارتباط با اطرافیان راحت و بی نقص باشی ن اینکه با همه چت کنی

ی پسر با همه چت کنه میگیم ب درد ازدواج نمیخوره هوله چرا برعکسشو برا خودمون فک نکنیم؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی راحت جواب پیام رو نده ، اصلا نیاز به هیچ بحثی نیست ، خودش بی خیال میشه

سین کنم جواب ندم؟

خیلی زشته که

مثلا یارو یا جزوه فرستاده

یا تبریک یلدایی چیزی گفته

فرا تر از این نیست

تو عنوان نوشته میگم میخندم

والا اسکیرینی که فرستاد که خیلی یخ و بدون ایموجی و اینا داشت صحبت میکرد

طرف مقابلش اینگار کرم داشت از رو نمیرفت

داره میگه رسمیاصلا گیریم کل کلاسوقتی با کل کلاس سوالای درسی بخوای جواب بدی و سرسنگین باشی چه مشکلی د ...

ی پسر با کل کلاس در ارتباط باشه چتی

راجبش چ فکری میکنی صادقانه؟