2777
2789
عنوان

پانیک و حس افسردگی و پوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من استرس شدید داشتم از زمانی که کرونا اومد ترس از بیماری و مرگ گرفتم و همش حملات پنیک بهم دست میداد

ایشالله هرروز بهتروبهتر بشی گل قشنگم.

من بخاطر خیانتای همسرم ب این روز افتادم افسردگی شدید

مشکلات اعصاب روان هرروز بیشترخودشونو نشون میدن.ی مدت پناه بردم ب دکتر و دارو..ولی فایده نداشت واسم

نمیدونم کجافرارکنم ازاین غم و درد

منم

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من یک سال تمام با پنیک های شدید دست و پنجه نرم کردم هنوز هم گاهی هست

همیشه این طوری هستین یا فقط امروز؟ اتفاقی افتاده که استارتش زده باشه؟؟

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
ایشالله هرروز بهتروبهتر بشی گل قشنگم.من بخاطر خیانتای همسرم ب این روز افتادم افسردگی شدیدمشکلات اعصا ...

ممنونم عزیزم ایشالا تو هم زود خوب شی

الهی بگردم خیلی شرایط سختیه 😢💔

تا زمانی که منشا افسردگی از بین نره افسردگی و اضطراب درمان نمیشه هر چقدر هم دارو بخوری ، در اصل باید منشا اون مشکل از بین بره تا درمان شه آدم

🍫🍭🔮💖💕
ممنونم عزیزم ایشالا تو هم زود خوب شیالهی بگردم خیلی شرایط سختیه 😢💔تا زمانی که منشا افسردگی از بین ...

منشأ درد من شوهرمه

مثل ی تیکه سنگ تو گلومه

نه میتونم قورتش بدم نه میتونم بالابیارمش

هم میخوامش هم نمیخوامش

هم دردمه هم درمونم

چه فایده وقتی درک نیس فهم نیس...

منشأ درد من شوهرمهمثل ی تیکه سنگ تو گلومهنه میتونم قورتش بدم نه میتونم بالابیارمشهم میخوامش هم نمیخو ...

الهی عزیزدلم 💔 امیدوارم مشکلاتتون حل شه زود تر و حالتون بهتر شه💗💗💗

🍫🍭🔮💖💕
من یک سال تمام با پنیک های شدید دست و پنجه نرم کردم هنوز هم گاهی هستهمیشه این طوری هستین یا فقط امرو ...

والا من از زمان کرونا این مشکلو داشتم

رفتم دکتر پرانول یا پوکساید داد و رفتم اکو

گفتن دریچه میترال داری و چیز خاصی نیست بخاطر اون یکم استرسی ایی

بعد اون خوب بودم تا امسال حین مسافرت حالم بد شد و حمله بم دست داد

امسال این حملات هی رخ میداد.

هی میرفتن هی میومدن

بازم رفتم دکتر دوباره پرانول داد و پوکساید

خوردم خوب بودم. نمیخوردم چن روز ک جمعه حین مهمونی دوباره اونطوری شدم. بعد اومدم خونه یکم اعصابم خورد شد

و دیروز که شنبه باشه خیلی احساس بدی داشتم

حس دیوونگی داشتم از همه چی حتی چیزایی ک ترسناک نیست میترسیدم.

امروز دارم احساسشو ولی بهترم