2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته اشتباه عضو شدی برادر من

ولی آلنیکی و پیدا کردن نمیتونم اعتماد کنم بی حوصلم ولی تمایل دارم دوزاریت امیدوارم افتاده باشه

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

ولی آلنیکی و پیدا کردن نمیتونم اعتماد کنم بی حوصلم ولی تمایل دارم دوزاریت امیدوارم افتاده باشه

شفا😑😐

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

شما اول چند واحد ادبیات فارسی بگذرون بعد بیا ریپلای کن

خب از رفتارت معلومه دنباله اینی که لجه یه نفرو میخوای در بیاری میتونم کمکت کنم اینجوری نباشی چون باعث میشه اطرافیان ازت زده بشن

سایت ادم و حوا موردهای خوبی میتونی پیدا کنی با هر معیاری که مدنظر ته

معتبرم هست

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

شما اول چند واحد ادبیات فارسی بگذرون بعد بیا ریپلای کن

یه گزارشه تپل واست رد کردم تا شخصیته خودتو از به بعد حفظ کنی رو شعورتم کارکنی

باشه تو بمون روانشناس قلابی باش که شاید از این راه بتونی مخ خانم ها رو بزنی 😁

متاسفم با این طرزه فکرت اسمه این مریضی و خواستی بیا پیام خصوصی تا بهت بگم با راستشو البته واسه تو انرژی گذاشتن بیفایدس دیگه چیزی نگو خواهش