2777
2789
عنوان

نامزدم برام روز زن فقط گل خرید🥺🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 54 پست
تا وقت خط آخر رو نخونده بودم میخواستم بنویسم شاید نداره والی انگار تو اولویتش نیستی عزیزم

حالم بده چیکار کنم؟

مدام وقتی بیرونیم از این گوی های خوشگل و ساعتا میبینم همیشه میگع میخرم هیچوقتم نخریده

خستم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم بده چیکار کنم؟مدام وقتی بیرونیم از این گوی های خوشگل و ساعتا میبینم همیشه میگع میخرم هیچوقتم نخ ...

تو هم مثل خودش باش باهاش . آخه اینا یه چیزاییه که نمیشه گفت طرف خودش باید بفهمه و درک داشته باشه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دیگه وقتی ازدواج کردید جیب تو و اون نداره...مردا سوپرایز بلد نیستن...همین که به فکرت بوده کافیه

برا خودشون جیب من و تو نداره ولی نوبت اونا ک میشه خوبم داره. ببین فک نکن مردا سوپرایز بلد نیستن فقط خیلی زرنگن 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
تو هم مثل خودش باش باهاش . آخه اینا یه چیزاییه که نمیشه گفت طرف خودش باید بفهمه و درک داشته باشه

واقعا خودمم همینو میگم

من چی بگم بهش بگم چرا فقط یه شاخه گل؟

خودش باید بفهمه اونم یا نمیفهمه یا خودشو زده به نفهمی

خستم .
برا خودشون جیب من و تو نداره ولی نوبت اونا ک میشه خوبم داره. ببین فک نکن مردا سوپرایز بلد نیستن فقط ...

اره همه چیزم بلدن ولی فقط برای کسی که میخوان😔

خستم .
نداره ولی لطف که جبران داره پقتی برا دوستش یه تومن خرج کرده برای زنش باید 2 تومن خرج میکرد نه یه شاخ ...

نمیدونستم برای دوستش ۱تومن خرج کرده،،،ولی ببین زندگی فقط کادو نیست...حالا ایشالله واسش دفعه بعد جبران میکنه،ادم نباید زیاد سخت بگیره

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بنظرم هراژگاهی تو عمل لنجام شده قرارش بده و یکاری کن یه وسیله رو برات بخره ببین چکار میکنه شاید از این مرداییه که درقبال خانواده خسیسه ولی پیش دوستا ولخرج و لارج 

با اینجور مردا زندگی کردن خیلی سخته باید مدیریت مالی خیلی خوبی داشته باشی که هم خودت خوشحال یاشی هم اون

برا خودشون جیب من و تو نداره ولی نوبت اونا ک میشه خوبم داره. ببین فک نکن مردا سوپرایز بلد نیستن فقط ...

پیام فرستاده که معذرت میخوام و انشالله جبران میکنم و دوستت دارم

واقعا درونم یه چیزی میگه بنویس دوست داشتن ب حرف نیست فقط

خستم .
😐😐😐😐

چرا؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نمیدونستم برای دوستش ۱تومن خرج کرده،،،ولی ببین زندگی فقط کادو نیست...حالا ایشالله واسش دفعه بعد جبرا ...

اره قطعا که همه چیز کادو نیست بنظر منم اسی باید یکم صبر کننه یکم تستش کنه ببینه خسیس نباشه